Politică

Episod nou al disputelor teatrale în Vrancea între aliații la guvernare, PSD și PNL: Prefectul Halici absent la învestirea subprefectului Berbece

Ziarul de Vrancea
21 mar 2022 2992 vizualizări
Prefectul județului Vrancea, social-democratul  social-democratul Nicușor Halici( foto stânga) a absentat, fără să ofere vreo explicație publică, de la ceremonia de învestire în funcția de subprefect a lui liberalului Gheorghiță Berbece( foto dreapta), joi 17 martie 2022.
Prefectul județului Vrancea, social-democratul social-democratul Nicușor Halici( foto stânga) a absentat, fără să ofere vreo explicație publică, de la ceremonia de învestire în funcția de subprefect a lui liberalului Gheorghiță Berbece( foto dreapta), joi 17 martie 2022.

Un nou episod al disputelor teatrale în Vrancea între aliații la guvernare, PSD și PNL s-a întâmplat, joi 17 martie 2022, când prefectul județului social-democratul Nicușor Halici a absentat, fără să ofere vreo explicație publică, de la ceremonia de învestire în funcția de subprefect a lui liberalului Gheorghiță Berbece.De asemenea, probabil, ca să-și ”arate mușchii!”, Halici care folosește contul de facebook Instituția Prefectului Județul Vrancea ca un gen platformă de promovare electorală proprie, ”i-a alocat” un spațiu pentru conținut de doar două fraze postării pe subiectul învestirii ca subprefect al județului a lui Gheorghiță Berbece. 

”Astăzi, 17 martie 2022, domnul Gheorghiță Berbece a fost învestit în funcția de subprefect al Instituției Prefectului – Județul Vrancea. Ceremonia de depunere a jurământului s-a desfășurat în sistem videoconferință.”-acesta este conținutul postării activată pe contul de facebook  Instituția Prefectului Județul Vrancea referitoare la învestirea în funcția de subprefect al județului a lui Gheorghiță Berbece.Pe lângă această postare de doar două fraze pe contul de facebook  Instituția Prefectului Județul Vrancea subprefectul liberal Gheorghiță Berbece a mai fost penalizat poliitc de către prefectul județului social-democratul Nicușor Halici cu absența acestuia din urmă la ceremonia învestirii ca subprefect de joi 17 martie 2022.

Trebuie totuși precizat că atât acest nou episod al disputelor în Vrancea între aliații la guvernare, PSD și PNL cât și cele anterioare de genul „meciului” politic pe tema predării către CJ a fostului sediu al PSD de pe str. Republicii, nr 4, ori ce al neparticipării grupului de aleși social-democrați, în semn de protest, la ședința on-line a CJ Vrancea din 25 ianuarie 2022, par a fi unele cu preponderent caracter teatral și artificial.

Aceasta dacă avem în vedere teme mult mai importante din registrul îndemnizațiilor nesimțite ale membrilor structurii județene ATOP, din cel al membrilor în Consiliul de Administrație al CUP SA,  al firmelor prietene”  preluate de adiministrația Toma de la administrația Oprișan, ori al ”predării” conducerii Spitalului Județean de Urgență ”Sfântul Pantelimon” din Focșani echipei lui Constantin Mîndrilă în care șefii PNL și ai PSD Vrancea s-au înțeles și au colaborat încă de la început și continuă să o facă, neafectați de nimeni și de nimic, ca adevărați frați politici. 

Citiți și:Mutare pe tabla de șah a politicii vrâncene


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.