Politică

VIDEO | Oprișan spune că Guvernul Ciolacu ar trebui să se lase „fentat” de impozitul pe lux aplicabil „Conacului” său din Bolotești

Ziarul de Vrancea
28 sep 2023 4165 vizualizări

După publicarea luni, 25 septembrie 2023 în ediția online a Ziarului de Vrancea a articolului VIDEO | Cum a „fentat” Marian Oprișan Guvernul Ciolacu de impozitul pe lux aplicabil „Conacului” de la Km 27, de la ieșirea din Bolotești actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Vrancea a apărut la postul de televiziune Realitatea Plus pozând în corect și cinstit atunci când la începutul lunii mai 2023 a efectuat tranzacția imobiliară între el și mama sa, cu 330.000 euro, împrumutați tot de la aceasta.

Cum și-a justificat Marian Orișan luni 25 septembrie 2023 la Postul de televiziune Realitatea Plus modul în care a „fentat” Guvernul Ciolacu de impozitul pe lux aplicabil „Conacului” său de la Km 27, de la ieșirea din Bolotești

Ca să fie foarte clar!Când am cumpărat tot de la mama, nu era Guvernul prezidat de domnul președinte Ciolacu în funcție! Unul la mână! Asta s-a întâmplat în aprilie (n.r. 2023). N-aveam eu de unde să știu ce taxe și impozite va pune viitorul Guvern! Asta pe de-o parte! Pe de altă parte! Este o altă minciună. Pentru că atunci când tranzacționezi un bun de genul acesta, ca să nu fie actul de vânzare-cumpărare atacabil, totdeauna se face o evaluare. S-a apelat la evaluator independent. S-a făcut evaluarea. Și ca să moară George Simion de ciudă, că tot îmi păzește gardul de vreo doi-trei ani din 2020 încoace, casa nu-i 3 milioane (n.r. de euro)! Casa e 330.000 de euro. Punct!

Repetăm: În cazul în care „fenta” lui Marian Oprișan față de noul impozit pe proprietăți mai scumpe de 500.000 de euro pregătit de Guvernul Ciolacu ține, recomandăm ca ea să fie folosită pe principiul „generalizării experienței pozitive” de orice deținător de asemenea proprietate din România.

Citiți în continuare prin ce manevră sfidează Oprișan instituțiile statului care ar trebui să-i controleze întradevăr averea.  

 

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Bună ziua domnule Oprișan! Salutări mamei dumneavoastră! Cu tot respectul!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Bună ziua dumneavoastră și telespectatorilor Realitatea!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Domnul Oprișan, dar cum se face domnule că așa, ciclic, hop iarăși ieșiți în față în presa locală până la urmă? Cu averea pe care-o dețineți și cu toată povestea asta că  „Mama mea sunt eu!"? Hai să o lămurim până la urmă! Că doamna săraca știți cum e? Exemplu negativ pentru toate mamele din România. C-aș vrea să am și eu așa o mămică!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Când intri în politică și îți iei responsabilități de genul celor pe care mi le-am asumat eu așa se întâmplă! Îți faci mulți dușmani!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Și bani!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Alo!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Da, domnul Oprișan. Nu era așa o voce. Mulți dușmani! Dar mulți dușmani și mulți bani, până la urmă domnul Oprișan!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Îmi pare rău! Eu când am intrat în politică, am intrat cu un milion jumate. 

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Un milion jumate de euro sau de dolari. De dolari nu?

Vicepreședintele ConsiliuluiJudețean Vrancea Marian Oprișan: De mărci!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Și când ați ieșit (n.r. din politică)?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Eu am fost..Am avut o societate comercială cu capital privat. Am avut obiect de activitate construcții. Am avut...

Laurențiu Botin prezentatorul, emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Stați un pic, domnul Oprișan! Hai că v-o spun eu pe aia bună! Toată lumea bănuiește că atunci când ați fost; sau mă rog, în perioada mandatelor dumneavoastră de președinte al Consiliului Județean ați luat și ați făcut și ați dres și nu știu ce. Până acuma recunosc, nu v-a dovedit nimeni   

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Domnul Botin!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Nu v-a dovedit nimeni!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan:În cariera mea n-am luat șpagă niciodată!Punct!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Păi și mama de unde are atâția bani, domnul Oprișan? Că vreau și eu!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Dar până acum am vorbit împreună și ne-am înțeles separat!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Ei hai, nu mă luați cu astea!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Banii pe care i-am câștigat din afaceri am cumpărat pământ, pământul a devenit valoros. Am trecut pe numele mamei mele când am intrat în război cu Adrian Năstase. Când tot îmi trimirea Procuratura dimineață, la prânz și seara din acest punct de vedere pentru că nu eram de acord cu el. Și în condițiile astea mama în momentul în care pământul a avut valoare a tranzacționat teren și uitea-așa s-a întâmplat, cum să spun eu, să avem banii necesari.  

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Și totul era pe numele mamei dumneavoastră. Tot profitul de la firme, de la tranzacționări de teren. Și acum cicilic când vreți să mai cumpărați câte ceva, cereți de la mama donații și la revedere! Nu?  

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Bineînțeles! Totul e prin bănci. Totul e curat. Totul e la vedere!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Deci o treabă cinstită! Dar ia spuneți, de Buzatu (n.r. președintele Consiliului Județean Vaslui Dumitru Buzatu recent arestat)? De ce nu i-ați spus și lui Buzatu cum e cu asta cu mama? Că e... Treaba e simplă!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Nu comentez acest aspect!

Laurențiu Botin prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Nu comentați?

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Buzatu cred că-i prea bătrân acum!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Dar Buzatu nu credeți că era prostănac? Adică a greșit și flagrant aici? Că serios, iei așa ca farieru?

 Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Aia este o greșeală care nu se face!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Ia lămuriți-ne domnul Oprișan, cum se face?

 Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Deci repet! În viața mea n-am luat niciodată șpagă! Punct!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Nici prin interpuși?

 Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Astea sunt niște întrebări răutăcioase!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Răutăcisme! Păi cam toată presa...

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Păi dacă noi toți suntem săraci și dumneavoastră putred de bogați! Până la urmă cum adică sunt răutăcioase întrebările noastre? Că suntem invidioși!

 Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan:Te-ai trezit dumneata în anii '90 ca mine dimineață la ora 3:00 și ai plecat în Serbia cu camioane după tine?

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Păi de ce n-ați rămas domnule în afaceri?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Ai stat și ai dormit! Pentru că am vrut să fac ceva pentru județul meu!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Și ce ați făcut? Că e sărac la fel ca Vasluiul?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Ce vorbești dom'le? Cum să spun eu? Am adus în județul Vrancea 10 miliarde de euro! Au luat oamenii prin vii și prin exploatațiile agricole!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Domnule Oprișan! Dar hai domnule spuneți-le acuma la dușmani! Care-i oful dumneavoastră? Că tot așa.Aaa, ba Oprișan! Aaa, ba Oprișan!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: N-am nici un of! Cum să spun eu! Eu n-am nici un of! Ca să fie foarte clar! Când am cumpărat tot de la mama, nu era Guvernul prezidat de domnul președinte Ciolacu în funcție! Unul la mână! Asta s-a întâmplat în aprilie (n.r. 2023). N-aveam eu de unde să știu ce taxe și impozite va pune viitorul Guvern! Asta pe de-o parte! Pe de altă parte! Este o altă minciună. Pentru că atunci când tranzacționezi un bun de genul acesta, ca să nu fie actul de vânzare-cumpărare atacabil, totdeauna se face o evaluare. S-a apelat la evaluator independent. S-a făcut evaluarea. Și ca să moară George Simion de ciudă, că tot îmi păzește gardul de vreo doi-trei ani din 2020 încoace, casa nu-i 3 milioane (n.r. de euro)! Casa e 330.000 de euro. Punct!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Adică dacă vine cineva cu 330.000 la dumneavoastră o vindeți, nu? 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Dar n-am nici un interes să o vând     

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Întrebam. Nu știu! Făceam rost de 330.000 de euro. Îl rugam pe Mitică Buzatu

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Nu! Pentru mine n-are valoare. Din cauza faptului că... 

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Dacă tot un expert era persoană vizată (n.r. în cazul Dumitru Buzatu) Să nu fie și la dumneavoastră tot un expert cel care a stabilit valoarea casei 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Dom'le nu mai faceți paralele de genul ăsta! Cum să spun eu! Aici este dacă dumneata habar n-ai că averea familiei mele a fost controlată de DNA, șapte ani de zile în continuu.

Un invitat din partea AUR în studioul Realitatea Plus: Va veni domnul președinte Simion și toate lucrurile vor ieși la iveală!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus:I-auziți domul Oprișan!

Un invitat din partea AUR în studioul Realitatea Plus: Există suficientă justiție în România pentru a demonstra că dumnealui are dreptate iar dumneavoastră...

Laurențiu Botin prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Vă pune Simion capac!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Să-l văd eu pe Simion pe umde scoate cămașa în condițiile în care a mințit populația. Îngheață apele de minciunile pe care le spune! Să-l văd în fața justiției cum va justifica el toate minciunile pe care le-a spus! 

Un invitat din partea AUR în studioul Realitatea Plus: L-ați chemat în fața justiției.Va veni neapărat și va demonstra toate cele pe care le-ați spus că... 

Laurențiu Botin prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Domnul Oprișan! Dar totuși ce caută Simion pe la gardul dumneavoastră, că eu tot n-am înțeles? 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: E din Vrancea Simion!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: N-am înțeles! Ia ziceți, că n-am înțeles! Ce caută? De ce tot vine pe la dumneavoastră la gard? Adică sunteți în continuare o miză? 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Simion. Nu! Lui Simion îi e frică de mine! În primul rând. Deci Simion își minte alegătorii într-un mod ordinar! Spunându-le că atunci când va veni el la putere o să confiște toate averile nejustificate. El nu spune alegătorilor săi că și-n ziua de astăzi exsită legislație în România care permite așa ceva! Este un mincinos ordinar!

Un invitat din studioul Realitatea Plus: Dar ce studii are mama dumneavoastră domnule Oprișan de a făcut atâta avere?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Nu ți-am explicat mai devreme?

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Băi, a explicat! Na-i auzit? „Mama mea sunt eu!" A făcut afaceri. Le-a trecut pe numele mamei. Când are nevoie de bani să-și ia o mașină... Nu domnul Oprișan? Asta am înțeles! Nu? 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Perfect!

Un invitat din partea AUR în studioul Realitatea Plus: Și procurorii nu văd nici o componentă de infracțiune aici! 

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Când o să ajungă Simion procuror. Atunci!

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Domnul Oprișan, revin.Tot scandalul acesta care apare ciclic și care poartă numele dumneavoastră de unde vine? Că nu înțeleg care-i miza!

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Ăsta a fost declanșat în ultima perioadă de Simion care nu-și poate justifica afirmațiile. Și încă odată vă spun. El încearcă cu disperare să-și mintă alegătorii părând eroul națiunii când confiscă el averi nejustificate. Averea familiei mele este perfect justificată și a fost controlată de toate instituțiile statului.

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Deci aveți certificat, patalama că totul e în regulă! Nu?  

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Bineînțeles!

Laurențiu Botin prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Bine ,domnul Oprișan. Mersi frumos că ați intrat în legătură directă cu noi. 

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Mai sunteți?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea Marian Oprișan: Da!

Laurențiu Botin prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Uite că domnul Liviu Pop (n.r. zis „genunche”) vrea să vă...

Liviu Pop (n.r.zis „genunche”) invitat în studioul Realitatea Plus: Să trăiți dom președinte! Ce faceți anul viitor domn președinte? Vă lasă PSD-ul să candidați la președinția Consiliului Județean Vrancea?

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Nu comentez acest aspect, domnul Pop. Deocamdată noi ne ocupăm de lucruri serioase. Sănătate! 

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Păi vroiam să vă mai întreb eu dacă cumva l-au exclus pe domnul Buzatu din partid pentru că s-a lăsat prins. Nu pentru că a luat șpagă.

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan: Partidul Social Democrat întotdeauna a luat măsuri atunci când imaginea a fost grav afectată, împotriva membrilor săi 

Laurențiu Botin, prezentatorul emisiunii 100% pe Postul de televiziune Realitatea Plus: Adevărat! Și Adrian Năstase la fel făcea

Citiți și:Oprișan și primul său milion: Blocul Armatei și Casa de Licitații două tunuri marca Seven Stars;

Cum a devenit mama lui Oprișan milionară: Afacerea Seven Stars;

Cum a făcut Oprișan primul milion de euro: Seven Stars, istoria unei lovituri de miliarde în paguba statului;


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.