Femei de Succes

Stralucire si eleganta pentru Valentina Zisu Fashion

Iulia Crețu
27 mar 2006 16449 vizualizări
Casa de moda focsaneana a prezentat la teatru o colectie de rochii haute couture in stil glamour

Casa de Moda "Valentina Zisu Fashion" si-a lansat vineri seara, in decorul baroc al Teatrului "Mr. Gh. Pastia", colectia de haute couture intitulata "ZIIODI NO1". Ambientul s-a potrivit de minune cu rochiile elegante si stralucitoare imaginate de designerul casei de moda focsanene, Alina Raluca Burducea, despre care Valentina Zisu spune ca este ca un suflu de aer proaspat asupra marcii. "Designerul Alina Raluca Burducea este al doilea angajat al nostru, este in echipa noastra de vara trecuta si a luat cursuri de fashion in Spania. Este un designer talentat, complet, care a facut, pe linga rochii, si accesoriile. Este o achizitie foarte buna, a reinnoit stilul nostru. Din primele semnale pe care le avem, colectia «ZIIODI NO1» a avut succes, a placut mult publicului", ne-a declarat Valentina Zisu. Despre semnificatia titlului colectiei de haute couture, reprezentanta Casei "Valentina" spune ca este unul "extrem de special", aceasta denumire urmind a deveni un al doilea nume pentru creatoarea de moda. "Numele colectiei are o semnificatie speciala pentru ca are initialele numelui de familie, dar si pe cele ale fiului si nurorii mele. Incet-incet, vom renunta la umele «Valentina» pe care nu l-am putut inregistra la ISO pentru ca este prea aproape de «Valentino» si il vom impune pe cel de «ZIIODI»", ne-a mai spus Valentina Zisu. Cit despre rochiile prezentate vineri seara pe podium, acestea au un puternic caracter glamour, fiind confectionate din materiale destul de scumpe si cu aplicatii stralucitoare si speciale. "Este o colectie unitara, cu un accent glamour. Materialele sint destul de scumpe si le-am achizitionat din Spania, Franta si Italia. In aceasta prezentare s-a mers mult pe aplicatii, accesoriile fiind ceva mai scumpe. Aceasta a fost prima prezentare a colectiei si, datorita faptului ca a placut foarte mult, urmeaza ca in aprilie sa o prezentam si la Bucuresti. Urmatoarea colectie nu va semana cu aceasta, de obicei colectiile nu se influenteaza, dar va fi tot in stil glamour. Urmeaza sa fie din ce in ce mai bine, acest lucru il urmarim", a mai adaugat Valentina.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.