Jurnalism cetatenesc

Bibliofagia: Ghid de supravietuire la birou

Ziarul de Vrancea
5 oct 2007 640 vizualizări
Astazi va prezentam romanul "Ghid de supravietuire la birou", de Michael Flocker, aparut la Editura Humanitas, 2007, sub semnatura scriitorului si eseistului Paul Cernat. Lectura placuta!

Cum sa fim fericiti la locul de munca


Capitalism am vrut, capitalism am avut. Dar acum, ca il avem, musai sa invatam ce sa facem pentru ca goana dupa bani sa nu ne distruga intimitatea. Ghid de supravietuire la birou. Cartea de capatii a angajatului de succes e un ghid prin care scriitorul american Michael Flocker va cuceri, cu siguranta publicul din Romania. Mai precis: noua clasa de mijloc, din firme si institutii private, care cauta evadari menite sa faca viata la serviciu cit mai placuta si mai putin dezumanizanta. Aparuta in colectia "Practic" a editurii Humanitas si tradusa de Dana Ligia Ilin, cartea poseda citeva ingrediente sigure: umor, inventivitate, informatie si, mai ales, o bogata stiinta a vietii bazata pe experienta, expusa relaxat si eficient. Cum traiesc trintorii si albinele lucratoare, "Arta politicii la birou", "Jargonul institutional", "Protocolul si dezastrele e-mailurilor", "Moartea vine prin PowerPoint", "Distractia obligatorie", "Sex la locul de munca", "Cum sa nu-ti pierzi sufletul in lumea cea lipsita de suflet a afacerilor" sint capitole din care orice angajat stresat are multe de invatat. Acelasi Flocker este autorul bestseller-urilor "Cartea de capatii a hedonismului" si "Cartea linistii si a placerii", traduse tot la Humanitas. Enjoy! Paul Cernat


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.