Ultima oră

Nu aveti program in week-end? Sinteti invitati la Zilele Monteoru

Silvia Vrînceanu Nichita
2 iul 2011 6276 vizualizări
Vecinii din judetul Buzau sfideaza vremea ploiasa si organizeaza un eveniment in aer liber, in statiunea Sarata Moneoru, la sfirsitul acestei saptamini.

Organizatorii isi doresc sa readuca in ateniia publicului statiunea balneara Sarata Monteoru, cindva celebra si comparata cu Baden-Baden din Germania sau Karlovy Vary din Cehia, unde se gasesc ape preferate de marii aristocrati ai secolului trecut. Organizatorii promit la aceasta editie evenimente inedite, pline de farmecul secolului trecut. Veti avea parte de tirguri de antichitati, tirg de produse traditionale, concert religios, parade costumelor de epoca, de masini din perioada interbelica alaturi de trasuri si fanfara itinerant. Si copiii au parte de surprize, pentru ei fiind organizat spectacolul de teatru "Frumoasa din padurea adormita". Tot de Zilele Monteorului se joaca si meciul de fotbal dintre Echipa Artistilor si Partizanul Merei. Zilele Monteoru au loc in perioada 1 "" 3 iulie. (S. V.)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.