Ultima oră

Focsani: Simbata puteti scapa de rablele electrocasnice

Silvia Vrînceanu Nichita
22 iun 2011 875 vizualizări
Actiune de colectare DEEE in judetul Vrancea, in cadrul campaniei Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare! , initiata de Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec

Asociatia Romana pentru Reciclare RoRec, alaturi de Primaria Focsani, desfasoara o noua actiune de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE), in cadrul campaniei "Locul deseurilor nu este in casa. Trimite-le la plimbare". Sambata, 25 iunie 2011, intre orele 10.00 "" 17.00, locuitorii din Focsani care vor sa scape de echipamentele electrice si electronice vechi sau defecte, o pot face in mod responsabil, in punctele de colectare special amenajate:


1. Mausoleul Eroilor "" Zona Sud

2. Teatrul Municipal

3. Directia Generala a Finantelor Publice "" Bd. Independentei

4. Scoala Generala nr. 10 "" Str. Tineretei

5. Piata Bahne

6. Piateta Garii CFR


In cazul unor obiecte mari sau grele pe care cetatenii doresc sa le incredinteze centrelor de colectare, acestea pot fi preluate gratuit de la domiciliu. Pentru informatii suplimentare despre programarea transporturilor, este disponibil numarul de telefon 0732 627 179 pina vineri, 24 iunie, intre orele 8.00 - 16.00 si sambata, 25 iunie, intre orele 8.00 - 15.00. Organizatorii anunta ca toti deponentii vor fi inscrisi automat la o tombola, unde pot castiga premii in aparatura electrocasnica. Tragerea la sorti se va efectua sambata, 26 iunie, de la ora 11.00, la Sala de consiliu a Primariei Municipiului Focsani. Detalii pe site-ul www.rorec.ro. Aceasta este cea de-a treia actiune a Asociatiei RoRec ce se desfasoara in judetul Vrancea, in cadrul campaniei. Primele doua actiuni au avut loc pe 18 iunie, in orasele Adjud, Marasesti, Odobesti si Panciu. Asociatia Romana pentru Reciclare "" RoRec a fost infiintata de zece dintre cei mai cunoscuti fabricanti europeni de aparatura electrocasnica prezenti pe piata din Romania.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.