Local

Consiliul Local face recurs in procesul cu Buza

Marius Grigorescu
5 nov 2005 754 vizualizări
Consiliul Local Focsani va face recurs la sentinta data de Tribunalul Vrancea in favoarea medicului Constantin Buza.

Primarul Decebal Bacinschi spune ca este obligatoriu ca actiunea municipalitatii sa mearga pina la capat, dat fiind ca reprezentantul Consiliului Local in instanta nu a putut tine partea institutiei atit de

bine incit sa nu piarda procesul. De altfel, primarul a refuzat sa faca public numele persoanei care apara Consiliul Local in acest proces. "Sintem obligati sa facem recurs. Consiliul Local este aparat de juristul Primariei", ne-a declarat edilul sef. Mediul radiolog a actionat in judecata Consiliul Local Focsani pentru ca acesta i-a respins cererea de marire a cabinetului sau de radiologie si imagistica medicala din incinta Centrului Medical Focsani pentru a respecta normele impuse de lege. Desi Consiliul Local este un organ deliberativ iar hotaririle sale sint adoptate dupa optiunea consilierilor, instanta focsaneana a obligat Consiliul Local Focsani sa-i aprobe lui Constantin Buza cererea de marire a spatiului destinat cabinetului sau particular. Consilierii locali au sustinut insa ca nu pot aproba aceasta extindere fara aprobarea directorului acestei institutii, dr. Felicia Moise. Aceasta sustine insa ca nu ii poate incredinta lui Constantin Buza spatiile solicitate deoarece sint necesare altor activitati indispensabile din centru.

"Batalia" finala se va purta deci la Curtea de Apel Galati.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.