Local

Liberalul Pircalabescu paraseste Consiliul Local

Marius Grigorescu
14 feb 2006 2888 vizualizări
Consilierul local Nicolae Pircalabescu va parasi in curind legislativul municipal, locul sau urmind a fi luat de primul supleant de pe listele PNL

Avocatul focsanean spune ca asteapta de la Consiliul Superior al Magistraturii decizia de numire in rindurile procurorilor vrinceni din Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, in urma examenului sustinut la sfirsitul anului trecut. "Nu stiu inca momentul in care va veni aceasta decizie. Trebuie sa urmaresc in aceasta saptamina si, abia dupa num ire, va trebui sa renunt, in termen de zece zile, la calitatea de consilier local si de membru PNL", ne-a declarat Nicolae Pircalabescu. De precizat ca acesta provine dintr-o familie de justitiari. Sotia sa Valentina Pircalabescu si soacra sa Ecaterina Neamtu sint asociate in cadrul unui birou de notari publici din Focsani, in vreme ce socrul liberalului, Gheorghe Neamtu, este procuror la Prachetul de pe linga Tribunalul Vrancea, pozitie la care rivneste si Nicolae Pircalabescu. Membru in Comisia pentru drepturile omului, culte, juridic, relatii cu cetatenii, munca si protectie sociala, anticoruptie din Consiliul Local, liberalul Nicolae Pircalabescu si-a incercat de mai multe ori norocul in magistratura, acesta fiind admis si in urma cu citiva ani. Presedintele PNL Focsani, Vasile Dobre, ne-a declarat ca primul supleant pentru Consiliul Local Focsani ar fi Gica Bitna, lucrator in cadrul Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Vrancea. "Trebuie sa vedem exact, pentru ca, daca aceasta este functionar public si incompatibila cu functia de consilier local, va fi inlocuita de Vasile Apostol, fostul contracandidat al lui Paraschiv Usturoi la functia de director al Directiei de Cultura. Dar sa asteptam decizia domnului Pircalabescu", ne-a declarat Vasile Dobre, la rindul sau consilier local.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.