Local

Primaria angajeaza sapte functionari

Marius Grigorescu
11 mai 2005 794 vizualizări
Doar cinci focsaneni si-au depus dosarele pentru a participa la concursul organizat la sfirsitul acestei luni de Primaria Focsani.

Doar cinci focsaneni si-au depus dosarele pentru a participa la concursul organizat la sfirsitul acestei luni de Primaria Focsani. Desi municipalitatea a scos la concurs sapte posturi in cadrul aparatului permanent de lucru, focsanenii nu s-au aratat interesati sa devina functionari publici. Conform informatiilor furnizate de purtatorul de cuvint al Primariei, Dan Cazaciuc, au fost depuse doua dosare pentru posturile libere in cadrul compartimentului de Stare Civila si trei dosare pentru Biroul de Evidenta Persoanelor. Cei interesati sa devina functionari publici mai au la dispozitie doua zile pentru a-si depune dosarele de participare, data limita fiind 12 mai. Cei interesati sa lucreze in administratia locala trebuie sa aiba studii superioare juridice, de administratie publica sau, dupa caz, economice si sa detina diploma de licenta. Viitorii functionari trebuie sa aiba minim doi ani de experienta in domeniu si sa stie sa lucreze pe calculator. Proba scrisa a concursului va avea loc in data de 30 mai, la ora 10.00, urmind ca, la aceeasi ora, pe 31 mai, sa se desfasoare si proba orala.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.