Local

Piata Garii ramine in continuare in paragina

Marius Grigorescu
15 apr 2005 776 vizualizări
Primarul Decebal Bacinschi asteapta un ajutor si de la Regionala CFR Galati pentru a demara lucrarile.

Dupa ce a inaugurat cu surle si trimbite Eurogara construita in Focsani sub administratia Oprisan - Mitrea - Nastase, lucrarile au fost abandonate de firmele executante. Pe motiv ca nu stie daca va dispune de fonduri, de parca resursele financiare ar trebui sa cada din cer, primarul Decebal Bacinschi promitea la inceputul acestui an ca Piata Garii va ramine in stadiul de provizorat pina cind se vor stabili noii sefi ai Regionalei CFR Galati. Practic, conform proiectului initial, Primaria Focsani ar trebui sa suporte 50% din costurile amenajarii Pietei Garii, restul urmind sa fie suportat din bugetul CFR Galati. Conducerea Regionalei CFR nu s-a schimbat insa, dar nici situatia de pe santier, care a ramas de citeva luni in acelasi stadiu. Primarul Decebal Bacinschi le transmite, atit focsanenilor, cit si soferilor de taxi si conducatorilor de pe microbuzele Societatii de Transport Local care si-au prapadit autoturismele prin hirtoapele de la Gara, ca trebuie sa mai poarte discutii cu sefii Regionalei CFR pentru a lamuri aceasta problema. "Nu s-a schimbat conducerea CFR Galati, insa nu mi s-a comunicat pina acum daca vor mai contribui la amenajarea Pietei Garii. Ramine sa mai port un dialog cu Regionala CFR, sa vedem ce va decide Consiliul de Administratie, cit si cu Ministerul Transporturilor, pentru a vedea daca vor mai contribui cu bani la acest proiect. Asta pentru ca jumatate din Piata Garii este in grija CFR si ei trebuie sa contribuie cu bani pentru amenajare", a precizat primarul Bacinschi. Pina acum nici Gara Focsani nu a fost data in folosinta in totalitate, accesul publicului fiind inca interzis la primul etaj al cladirii.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.