Sport

(Update) Schimbări pe banca tehnică la echipa de fotbal seniori CSM Focșani 2007

Dan Chiriac
7 aug 2019 2881 vizualizări
Președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Marius Bratu gireză momentan  și funcția de antrenor al echipei de seniori a clubului
Președintele secției de fotbal a CSM Focșani 2007, Marius Bratu gireză momentan și funcția de antrenor al echipei de seniori a clubului

Echipa de fotbal seniori  CSM Focșani va disputa în această seară o nouă partidă de verificare, fără cei doi antrenori pe banca tehnică.

Începând de luni, 5 august 2019, antrenorii Vasile Burgă și Adrian Toma au fost înlocuiți la ședințele de pregătire de președintele secției de fotbal Marius Bratu și de antrenorul grupei 2006, Mircea Lazăr. Până la acest moment, clubul CSM Focșani 2007 nu a făcut niciun anunț referitor la situația băncii tehnice. Miercuri seara, de la ora 18.00, CSM Focșani 2007 va întâlni în deplasare, pe stadionul Portul Roșu din Galați, pe Universitatea Dunărea de Jos. (D.C.)

Știre actualizată 07.08.2019 ora 12:15-Comunicat de presă.Echipa de fotbal a CSM Focșani 2007 are o nouă conducere tehnică!

Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma și CSM Focșani 2007 nu mai au relații contractuale cu CSM Focșani 2007. 

La începutul perioadei de pregătiri pentru viitorul campionat, conducerea clubului le-a acordat credit pentru a continua să antreneze echipa de fotbal de Liga a III-a care are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a, însă antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au refuzat să semneze noi contracte nefiind de acord cu unele clauze contractuale: asumarea obiectivului ca echipa să se afle pe primul loc sau la cel mult trei puncte de prima clasată, obligația de a prezenta rapoarte de activitate săptămânale, prevederile capitolului referitor la forța majoră. Antrenorii Vasilică Burgă și Adrian Toma au solicitat o perioadă de opt etape în care să nu funcționeze clauza referitoare la primul loc sau trei puncte de prima clasată, solicitare cu care conducerea clubului nu a fost de acord.

În acest condiții conducerea clubului s-a văzut nevoită să renunțe la serviciile antrenorilor Vasilică Burgă și Adrian Toma. 

CSM Focșani 2007 mulțumește celor doi antrenori pentru activitatea din perioada în care au antrenat echipa de seniori a clubului.

Pregătirea echipei de fotbal va fi asigurată de antrenorii Marius Bratu – principal, și Mircea Lazăr, secund.

Director, 

Viorel Ciubotaru

7 august 2019

Text informații:CSM Focșani 2007 oficial

Citiți și postarea apărută în legătură cu subiectul , marți 6 august 2019 pe contul de facebook Sportuldevrancea Focsani

”Ultima ora - surpriza:(n.r luni 5 august 2019) orele 17.30 - la stadionul Milcovul, echipa de fotbal CSM 07 Focșani a început antrenamentul. Cu alți antrenori !

Marius Bratu, in postura de antrenor principal si Mircea Lazar, in postura de antrenor secund !

Ieri, (n.r luni 5 august 2019) la antrenament, foștii antrenori, Vasilică Burga si Adrian Toma, si-au luat la revedere de la jucatori, le-au strâns mana si le-au urat bafta in campionatul urmator si la promovare. Amanunte despre acest șoc la echipa, in curând ...

Noua pereche de antrenori a echipei, Bratu - Lazar (foto), a intrat serios in rol de azi. Din cele două amicale de maine, a rămas doar amicalul de la orele 18.00 de la Galati, cu CSU Dunarea.

La restul întrebărilor, care ni le punem si sigur vi le puneti si dumneavoastra, nu am aflat nimic concret si oficial, deocamdata. Am incercat sa aflam cate ceva de la Nicuta Oprea, directorul sportiv, prezent la stadion, dar am primit asigurări că in curând vom afla mai multe amănunte oficiale.

Cine va fi președinte in locul lui Marius Bratu, ce vor face foștii antrenori, Burga si Toma, daca vor rămâne la echipa, in club si pe ce funcții, daca antrenorul de portari, Gabriel Lazar, intra in carti pentru postul de titular al portii focsaneane si asa mai departe.

Ieri, in Vrancea, au fost două cutremure de peste 4 grade ! Si unul la stadionul Milcovul, la echipa de fotbal !

Șocul este unul foarte mare si speram benefic promovarii.

Revenim cu amanunte, cat se poate de fierbinți ...

Hai Focșani !

SDV - www.sportuldevrancea ro”


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.