Sport

Promar Decor merge în sferturile Cupei Micii Uniri alături de alte cinci formații

Dan Chiriac
24 ian 2024 1203 vizualizări

Cupa Micii Uniri la minifotbal, organizată de Liga de minifotbal Vrancea, a debutat la final de săptămână cu meciurile primelor două etape. Promar Decor, Hey Barber Odobești, din Grupa A, Viitorul Grafit Decor Câmpineanca, Sportul Gologanu din Grupa B și Viitorul Mărășești, Top Eleven Panciu, sunt echipele calificate în sferturile de finală ale Cupei de minifotbal.  Etapa a treia este programata sâmbătă 27 ianuarie, urmată de tragerea la sorți a jocurilor din sferturile de finală, care vor avea loc duminică 28 ianuarie, începând cu ora 10.00, pe One Arena de la Petrești. Surpriza plăcută a competiției este formația Promar Decor, echipă condusă de președintele Marius Prodan

 

 

 

 

 

Acesta a reușit să strângă în jurul său un nucleu de jucători cu experiență din fotbalul vrâncean. Promar a reușit să producă surpriza încă din prima etapă când a trecut cu scorul de 2-1 de formația Brigăzii 282 din Focșani, o formație cu jucători experimentați. Golurile au fost marcate de Martinescu și Chirică. Duminică, Promar a trecut cu 4-0 de Sporting Focșani cu golurile marcate de Matinescu 2, Voinea Cătălin 2. Cele două victorii au asigurat calificarea în sferturile de finală. Lotul formației este format din Aurelian Gheroghiță, Laurențiu Nculai, Ciprian Țîrlea, Marian Savin, Marian Făcăeru, Daniel Mazilu, Nicușor Chirică, Alex Martinescu, Cătălin Voinea, Dănuț Lechea, Bogdan Șotîrcă, Gabriel Taftă. Delegatul echipei este Marius Botezatu. Celelalte echipe calificate deja în sferturi sunt favoritele întrecerii, fiind formate în mare parte dintre jucătorii care activează la primele clasate în Superliga Vrancei. (D.C.)

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.