Sport

Foto | Inizio Junior Focșani, campioana cupei Inizio 2023 la categoria 2015 

Ziarul de Vrancea
12 mar 2023 1888 vizualizări
În perioada 25-26 februarie și 4-5 martie 2023, a avut loc Cupa Inizio 2023 la fotbal care s-a desfășurat la cea mai modernă bază sportivă din Vrancea,  Valentino Sports . 
La acest turneu au participat echipe din mai multe județe la 4 categorii de vârstă, copii născuți în anul 2013, 2014, 2015 și 2016.

Campioanele competiției la cele 4 categorii de vârstă sunt : Real Galați ( 2013 ), Csm Râmnicu-Sărat (2014), Inizio Junior Focșani (2015) și Stars Brăila (2016).

Jucătorii clubului Inizio Junior Focșani care au câștigat competiția la categoria 2015 : Hristea Darius, Lechea Sergiu, Dumitrache Teo, Lazăr Darius, Cristian Marius, Lemnaru Ștefan, Burlacu Denis, Arghir David, Toader Eric și Toader Levin.

 Clubul de fotbal Inizio Junior Focșani continuă înscrierile pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani . Antrenamentele se desfășoară la baza sportivă Valentino. Pentru mai multe detalii puteți suna la unul dintre numerele antrenorilor Stan Rodinel (0768.095.684) și Duțu Răzvan (0762.633.560) sau puteți intra pe pagina de Facebook :  Inizio Junior Focșani.

În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.