Sport

Foto | Fotbaliștii de la CSM Foșani 2007, au câștigat meciul disputat în deplasare la Braniștea, în etapa nr. 14 a ligii a III-a, seria 2

Ziarul de Vrancea
28 nov 2023 1336 vizualizări

 ACS Unirea Braniștea - CSM Focșani 2007: 2-4 (2-2)

 Meciul de fotbal a avut loc sâmbătă, 25 noiembrie, 2023 de la ora 14:00, pe Stadionul Comunal din Braniștea și a contat pentru etapa cu nr 14 a ligii a III-a seria nr 2 din returul sezonului 2023/24 . Golurile CSM Focșani  2007 au fost înscrise de: Ciobanu (15', 19'), Iustin Enache (88'/ autogol), Zaharia (90'+4).

CSM Focșani 2007 ⚪

Preda - Negoiță, Marku, Săpunaru, A. Dumitru-Jun Toba-Ciobanu (cpt.), Mazilu (Dimitrie Toader), Enache, Gorovei (Zaharia)-Tchassem (Pahonțu).

Rezerve neutilizate: Păduraru - Stroe, Mihart, Oprea, Elice Mexes, David Toader.

Antrenor principal: Octavian Grigore

Antrenor secund: Adrian Senin

Asistent medical: Gabriel Bratu

Delegat: Gheorghe Căldare

Președintele executiv al secției fotbal a CSM Focșani 2007, Costel Lazăr:

,,A fost un joc greu, dar din fericire am reușit să mai spulberăm un complex, și anume acela al invincibilității echipei din Braniștea. Deși ne-am desprins repede prin dubla lui Cristi Ciobanu, echipa gazdă a revenit în joc printr-un gol neverosimil (un apărător al nostru a degajat mingea, care a întîlnit piciorul unui adversar și a sărit în poartă)!!!

În min. 47, în minutele de prelungire ale primei reprize, gazdele au reușit egalarea la o fază fixă, unde cred eu că se putea acorda fault în atac.

Partida s-a desfășurat pe o vreme câinoasă (vânt și ploaie), dar și pe un teren foarte greu-pe alocuri cu băltoace-, care au jucat multe feste jucătorilor. Am reușit victoria meritată incontestabil pe final, cînd am dominat categoric adversarul.

Doresc să felicit din nou jucătorii și stafful tehnic pentru maniera de abordare a acestui joc foarte dificil!

Urmează ultimul meci din acest an pe teren propriu cu liderul seriei, pe care dorim să-l detronăm! Având în vedere că jocul va avea loc pe data de 1 decembrie, la ora 13.00, sper să avem un public numeros care să susțină echipa!

Spre victorie!"

Citiți și rezultatele compelete ale etapei cu nr 14 din seria 2, liga a III-a , sezonul 2023/24 la fotbal seniori

Citiți și clasamentul seriei nr 2, liga a III-a la fotbal seniori după disputarea etapei cu nr 14 din sezonul 2023/24

Citiți și programul meciurilor etapei cu nr 15 din seria nr 2, liga a III-a la fotbal seniori , sezonul 2023/24

Citiți și postarea activată pe contul de facebook al primarului Municipiului Focșani, Cristi Valentin Misăilă după disputarea meciului  ACS Unirea Braniștea - CSM Focșani 2007: 2-4 (2-2)

"ACS Unirea Braniștea - CSM Focșani 2007 2️⃣ - 4️⃣

Echipa de fotbal și-a respectat blazonul și a învins în deplasare una dintre formațiile cu șanse mari la accederea în play-off-ul de promovare în liga secundă

Pe un teren greu și o vreme nu tocmai potrivită pentru un meci de fotbal, băieții s-au mobilizat și au reușit o victorie importantă.

Etapa viitoare, ultima din 2023, vom juca pe teren propriu cu eterna rivală, Metalul Buzău, un meci la capătul căruia putem lua o opțiune serioasă de a merge în play-off-ul pentru barajul de promovare de pe primul loc în clasament

Mult succes, băieți"-Cristi Valentin Misăilă


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.