Sport

Propunere de la “lăncieri”

Ziarul de Vrancea
11 nov 2011 984 vizualizări
Fundaşul roman Cristian Chivu este dorit de echipa la care s-a lansat în fotbalul mare, Ajax Amsterdam, el fiind preferinţa antrenorului Frank de Boer în cazul plecării lui Vertonghen

Mai multe site-uri italiene au scris, ieri, că antrenorul Frank de Boer încearcă să-l convingă pe fundaşul roman Cristi Chivu, să vină la formaţia pe care o pregăteşte, unde a mai evoluat între 1999 şi 2003. Contractul lui Cristian Chivu cu Inter expiră vara viitoare şi pînă în acest moment jucătorul nu a primit nici o ofertă pentru prelungirea înţelegerii.  Presa italiană a precizat că jucătorul în vîrstă de 31 de ani nu face parte din planurile de viitor ale actualului tehnician al lui Inter, Claudio Ranieri, care intenţioneză să întinerească echipa, şi a avansat mai multe posibile destinaţii pentru Chivu, printre care Napoli, Machester City sau Liverpool.Tot mass-media din Peninsulă a mai scris că Ştefan Radu, fundaşul stînga roman de la Lazio, este una dintre opţiunile pentru înlocuirea lui Chivu.

Antrenorul echipei Ajax, Frank de Boer, a confirmat interesul pentru Chivu, menţionînd că este prima opţiune pentru înlocuirea belgianului Jan Vertonghen: "Este cu adevărat o opţiune serioasă. Depinde de ce va face Jan, pentru că nu putem să-l aducem pe Chivu ca rezervă. Chivu reprezintă planul B, este o foarte bună alternativă, are o mare experienţă la un înalt nivel şi este un jucător profesionist de top, dispus mereu să continue la Ajax. Iar noi nu l-am uitat niciodată", a spus De Boer despre fostul căpitan al echipei Ajax. Fundaşul internaţional belgian Jan Vertonghen, în vîrstă de 24 de ani, ar putea părăsi în această iarnă echipa Ajax, fiind în atenţia unor mari cluburi europene, printre care se numără Manchester City.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.