Sport

Bute pregateste surprize

Ziarul de Vrancea
21 aug 2011 675 vizualizări
Pugilistul Lucian Bute a declarat ca meciul cu Glen Johnson, programat la 5 noiembrie, va fi foarte dificil, deoarece jamaicanul va pune permanent presiune asupra sa, insa a precizat ca ii rezerva citeva surprize adversarului sau, pentru care s-a mai antrenat in 2009

"Ma astept la un meci foarte dificil. il stiu pe Glen, este un pugilist agresiv, care va pune permanent presiune asupra mea. Toata lumea stie ca ne-am antrenat impreuna in 2009, dar sparring-ul este diferit de un meci. Eu devin alta persoana in timpul unui meci. Puteti fi siguri ca voi avea citeva surprize pentru Glen. El a fost campion mondial si va fi intr-o forma foarte buna. A infruntat numeroase nume importante din box. Meciul cu el este o provocare buna pentru mine si o victorie imi va intari locul in elita categoriei supermijlocii", a spus Bute, informeaza boxingfutures.com. Campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, a anuntat, ieri, pe Twitter, ca isi va pune centura in joc, la 5 noiembrie, in cadrul unei gale in care il va avea ca adversar pe jamaicanul Glen Johnson, in virsta de 42 de ani.
Sapunaru-gol pentru Porto
Fundasul Cristian Sapunaru a marcat pentru FC Porto, vineri, in meciul cistigat de formatia sa, cu scorul de 3-1, in fata echipei Gil Vicente, din etapa a doua a campionatului din Portugalia. Sapunaru a marcat cu capul in minutul 17, celelalte goluri ale echipei FC Porto fiind reusite de Hulk ('11, '51). Pentru Gil Vicente a punctat Vilela '4, din penalty. Sapunaru s-a transferat la FC Porto in urma cu trei ani, de la Rapid Bucuresti.

“All Blacks”, invinsi de sud-africani


Reprezentativa de rugby a Africii de Sud a invins, simbata, la Port Elizabeth, cu scorul de 18-5 (15-5), selectionata Noii Zeelande, intr-un meci contind pentru etapa a V-a a Turneului celor Trei Natiuni, aceasta fiind prima victorie a sud-africanilor in cadrul competitiei. Punctele cistigatorilor au fost aduse de Steyn (5 lovituri de penalitate si un dropgol), in timp ce pentru Noua Zeelanda a punctat Kahui (un eseu). In ciuda acestei infringeri, Noua Zeelanda continua sa conduca in clasament, cu 9 puncte, fiind urmata de Australia (9 puncte) si Africa de Sud (5 puncte). Pentru Africa de Sud acesta a fost ultimul meci in cadrul competitiei, in ultima etapa, Australia urmind sa joace, pe teren propriu, cu Noua Zeelanda, pe 27 august.


Fotbalist brazilian, injunghiat la Bucuresti


Un fotbalist brazilian venit in vizita in Romania a fost injunghiat intr-un club din Capitala, unde era impreuna cu prietena sa, el fiind dus la Spitalul de Urgenta Floreasca si supus unei interventii chirurgicale. Alexandro Da Silva Santos, in virsta de 26 de ani, a petrecut cu prietena lui intr-un club din Capitala, iar simbata seara, cind s-a intors la locuinta acesteia, i s-a facut rau. La fata locului a ajuns o ambulanta SMURD, precum si echipaje de politie. La vederea politistilor, fotbalistul a vrut sa fuga de pe targa. Barbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca, medicii stabilind ca are doua plagi injunghiate, in regiunea toracica si in regiunea abdominala superioara. El a fost dus in sala de operatii pentru sutura plagilor, apoi a fost internat in sectia de chirurgie. Purtatorul de cuvint al Spitalului Floreasca, Bogdan Oprita, a declarat ca starea acestuia este buna si este sub observatie in sectia de chirurgie. Purtatorul de cuvint al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca fotbalistul nu a depus plingere, Alexandro si prietena fiind sub influenta alcoolului.


Brazilia – campioana mondiala U12


Reprezentativa Braziliei a invins, cu scorul de 3-2 (1-1, 2-2), dupa prelungiri, selectionata Portugaliei si a cistigat Campionatul Mondial de fotbal Under-20, simbata seara, la Bogota, pe stadionul Nemesio Camacho "El Campin". Pentru Brazilia a marcat Oscar ('5, '78, '111), iar pentru Portugalia au inscris Alex ('9) si Nelson Oliveira '59. Brazilia a cistigat titlul mondial la aceasta categorie de virsta pentru a cincea oara. In meciul pentru locul III, Mexic a invins Franta, scor 3-1,

A semnat sau n-a semnat?


Atacantul camerunez al formatiei Internazionale Milano, Samuel Eto'o, a semnat, un contract pe trei ani cu gruparea rusa Anji Mahacikala, a declarat, pentru AFP, un oficial al Federatiei de Fotbal din Camerun. "Eto'o a semnat. Nu exista niciun dubiu", a declarat un responsabil al federatiei cameruneze, care a dorit sa-si pastreze anonimatul. Postul national de radio din Camerun a evocat, de asemenea, un contract pe trei ani semnat de Eto'o, care ar urma sa primeasca un salariu anual de aproximativ 20 de milioane de euro. Pe de alta parte, presa italiana scrie, simbata, ca Inter i-a anuntat pe oficialii rusi ca nu accepta o suma mai mica de 29 de milioane de euro pentru transferul lui Eto'o, in timp ce cei de la Anji Mahacikala au oferit doar 24 de milioane de euro. Eto'o (30 de ani) este cel mai bun marcator al echipei Inter, cu 41 de goluri in sezonul 2010-2011.


Gluma de prost gust


Arbitrul meciului GB Anvers-Lierse, din campionatul Belgiei, a fost nevoit sa intrerupa partida pentru citeva minute, dupa ce portarul japonez Eiji Kawashima (Lierse) a fost victima unor insulte cu trimitere la tragedia de la Fukushima. In repriza a doua a meciului, disputat vineri, suporterii echipei GB Anvers au aruncat cu diverse obiecte in directia lui Kawashima, insultindu-l si scandind "Kawashima-Fukushima! Kawashima-Fukushima!", potrivit agentiei Belga. Kawashima a protestat, arbitrul luind decizia de a intrerupe partida timp de citeva minute, pentru a se restabili ordinea. Potrivit presei belgiene, portarul formatiei Lierse si al echipei nationale a Japoniei, extrem de afectat de cele intimplate, a plecat la vestiare plingind dupa ce meciul s-a incheiat.  "Pot sa trec peste multe lucruri, dar nu peste asta. Nu vad nimic de ris", a declarat Kawashima, care a vizitat in aceasta vara mai multe regiuni din Japonia afectate de cutremurul si valurile seismice din 11 martie si care au cauzat peste 15.000 de morti.


Socrates, grav bolnav la stomac


Fostul international brazilian Socrates, in virsta de 57 de ani, a fost internat la terapie intensiva intr-un spital din Sao Paulo, dupa ce a suferit o hemoragie digestiva, in noaptea de vineri spre simbata. Conform unui comunicat al spitalului “Albert Einstein”, Socrates Brasileiro Sampaio de Sousa Vieira de Oliveira prezenta la internare "simptome de hemoragie digestiva cauzata de hipertensiune portala", iar simbata dupa-amiaza starea fostului fotbalist era stabila. Socrates, capitanul nationalei Braziliei la editiile din 1982 si 1986 ale Cupei Mondiale, a jucat, intre altele, pentru Botafogo (1974-1978), Corinthians (1978-1984) si Fiorentina (1984-1985).


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.