Sport

Micii fotbalisti continua lupta pentru podium la Brasov

Ziarul de Vrancea
13 aug 2010 737 vizualizări
Copiii de la grupele cluburilor CSM Focsani si Prosport Focsani au disputat ieri noi partide in cadrul puternicului turneu de fotbal juvenil Brasov Junior"s Cup .

Competitia de la poalele Timpei a ajuns ieri in faza in care au fost stabilite clasamentele finale la unele categorii de virsta. Astfel, insuccesele copiilor de la grupa U14 a CSM Focsani au trimis formatia vrinceana pe ultimul loc in grupa, fara vreun punct acumulat. Nici colegii lor mai mari de la Under 12 nu se pot mindri cu vreo performanta rasunatoare, acestia incheind grupa din care au facut parte ultimii, fara sa cistige vreun punct. Dupa amiaza, CSM Focsani U14 a jucat contra celor de la SCM Brasov pentru locurile de clasament, la fel ca pustii de la U12, care au primit replica Viitorului Bals. Pustii focsaneni de la grupele de virsta mai mici s-au descurcat mai bine si au scos citeva rezultate destul de bune. Mai intii, CSM Focsani U8 a trecut cu 2 "" 0 de un oponent redutabil, Petrolul Ploiesti. CSM U7 nu i-a urmat exemplul si a cedat "in oglinda", 0 "" 2 in fata echipei Poli Timisoara. Dupa amiaza, focsanenii de la U7 au mai jucat cu ACS Timpa Blue, iar cei de la U8 cu renumita scoala de fotbal Atletico Arad si cu formatia Scolii de fotbal Gica Popescu, incercind sa obtina calificarea in fazele superioare la respectivele categorii de virsta. La categoria de virsta U10, Academia de Fotbal Gheorghe Hagi si-a luat revansa pentru infringerea suferita miercuri la U7 si a depasit cu 3 "" 1 pe CSM Focsani. Dupa ce obtinusera o remiza de moral in meciul cu Dinamo, micii fotbalisti de la grupa U9 a Prosport Focsani au mai facut o victima cu renume. Vrincenii s-au dovedit increzatori in fortele lor la prima participare la o astfel de competitie si au invins cu scorul de 2 "" 0 lupii galbeni, Petrolul Ploiesti. (Ciprian FANARU)

Clasament final grupa A, U14:

1. Vekta Plovdiv 3 3 0 0 8-0 9 pct

2. LPS Iasi 3 2 0 1 7-1 6

3. LPS Satu Mare 3 1 0 2 2-3 3

4. CSM Focsani 3 0 0 3 1-14 0

Clasament final grupa B, U12:

1. Cautis SS 3 3 0 0 5-0 9

2. Otelul Galati 3 2 0 1 7-1 6

3. Unirea Ungheni 3 1 0 2 1-4 3

4. CSM Focsani 3 0 0 3 0-8 0



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.