Sport

Cazanul cu smoala

Ziarul de Vrancea
9 aug 2010 597 vizualizări
Steaua a ramas fara managerul general Victor Piturca, dupa o cearta a acestuia cu Gigi Becali n tehnicianul i-a pus patronului conditii imposibile de acceptat si a plecat impreuna cu tot staff-ul lui Victor Piturca a parasit ieri Steaua, dupa numai doua etape de campionat in care a stat pe banca tehnica a echipei si, impreuna cu el, au plecat si toti colaboratorii sai, antrenorii Eugen Neagoe si Gabriel Boldici

De asemenea, presedintele clubului, Emeric Ienei, a anuntat ca nu va mai ramine la Steaua daca pleaca Piturca. Situatia s-a aprins inca de vineri seara, cind Piturca s-a certat cu Gigi Becali deoarece patronul a aparut pe la posturile de televiziune si a criticat suporterii care il contestau, ca si pe unii jucatori, numindu-l pe Piturca, drept "angajatul sau". Managerul general al Stelei nu s-a prezentat ieri la meciul de la Brasov, lasindu-l pe antrenorul principal Neagoe sa conduca echipa.

Ieri dimineata, Gigi Becali a tinut o conferinta de presa in care explica in amanunt conflictul cu Piturca: "In pauza dintre stagiile de pregatire mi-a zis ca vrea niste garantii ca eu nu o sa critic jucatorii si n-o sa jignesc galeria. Eu ma gindeam ca vrea niste garantii in limita banilor pe care ii are de luat, adica doua milioane prima plus 300.000, banii lui. Mi-a zis ca vrea contract pe trei ani si ca nu garanteaza performante imediate, ci abia ca in anul trei ia campionatul. Am acceptat pentru ca oricum ma gindeam ca o sa traga la campionat si o sa-l cistige. In al doilea stagiu de pregatire i-am facut toate poftele cu transferurile. Dupa ce se intoarce imi cere garantia si eu i-am dat un teren de 2-3 milioane. El a vrut terenul de la Scoala Americana de 36 de milioane. Poate ca nu era atit, dar 15 milioane tot costa si mi-a zis ca nu poate sa mai stea, sa-mi caut antrenor", a spus Becali, care a mai mentionat ca ieri, a mai incercat sa aplaneze conflictul. "I-am facut o ultima propunere, 50.000 pe luna, sint 1.500 de euro pe zi. Altii cistiga atit intr-un an. Plus doua milioane prima de Liga Campionilor. Piturca a refuzat. S-a dus dimineata la club, si-a strins lucrurile impreuna cu staful si a plecat. S-a intilnit cu echipa si le-a zis ca «Patronul va va aduce alt antrenor». M-au sunat sefii galeriei si m-au chemat sa vorbim. Le-am spus si lor aceleasi lucruri. Nu am vrut sa mai las garantii. Eu la mine acasa am liniste si o sa fie si la stadion. Daca suporterii nu se comporta civilizat nu vor mai intra. M-am inselat, eu credeam ca Piturca are caracter. M-am dus singur la stadion ca sa le demonstrez ca nu mi-e frica de nimeni", a afirmat Becali. Totodata, el a mentionat ca noul antrenor al Stelei va fi desemnat in maxim trei zile iar pina atunci, de pregatire se va ocupa tehnicianul echipei secunde a clubului "ros-albastru", Leonard Strizu.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.