Sport

Atletii vrinceni, de patru ori pe podium la Grand Prix

Ciprian Fânaru
5 iul 2010 610 vizualizări
Performerii sint Catalin Voicu, Mihaela Asavei, Andreea Roman si Alina Popescu

Sportivii de la sectiile de atletism ale cluburilor din Vrancea au izbutit noi performante importante in cadrul celei mai recente reuniuni la care au concurat. Cel mai bun rezultat al delegatiei vrincene a fost reusit de Catalin Voicu. Atletul cu dubla legitimare, la LPS Focsani si CSM Focsani si-a dovedit inca o data valoarea si nivelul inalt de pregatire la care se situeaza. Dupa ce se impusese la finalul saptaminii trecute la Grand Prix-ul juniorilor II, vrinceanul a reusit de aceasta data o clasare pe cea de-a doua treapta a podiumului de premiere. Cu un timp de 1:54.95, sportivul pregatit de antrenorul Gheorghe Alexandrescu a cucerit medalia de argint in cadrul probei sale favorite, 800 de metri plat. Izbinda a venit insa in cadrul celei de-a doua etape a Grand Prix-ului destinat seniorilor, tineretului si juniorilor I, concurs gazduit in weekend-ul trecut de stadionul Dinamo din Capitala. Au tinut isonul atletului de 17 ani inca trei sportive din judet. Mihaela Georgiana Asavei, de la CS Unirea Focsani, s-a clasat pe locul al treilea in cadrul probei de 100 de metri viteza, realizind un timp de 13.00 secunde. Focsaneanca se mai lauda de asemenea cu un loc 8 la 200 de metri. Medalia de bronz i-a revenit totodata unei alte atlete de top din judet, Andreea Roman, 17 ani, legitimata la CSS Adjud, care a prins cea de-a treia treapta a podiumului probei de aruncare a sulitei, cu o aruncare care a masurat 42,40 metri. Sportiva, obisnuita cu rezultatele notabile la competitiile nationale, este antrenata de profesorul Gheorghe Catrinescu. Cea de-a treia medalie de bronz cucerita de sportivele din Vrancea a fost adjudecata de Alina Popescu, legitimata la CSM Bucuresti si CS Unirea Focsani. Multipla campioana nationala in virsta de 25 de ani a reusit o clasare pe locul al treilea in cadrul probei de triplu salt. Desi a avut impotriva sa vintul destul de puternic, Alina s-a clasat a treia, cea mai buna saritura a sa masurind 13,59 metri. La concursul din Capitala s-au intrecut 243 de atleti, 89 de fete si 154 de baieti, de la 90 de cluburi din toata tara. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.