Sport

SMS-Sportiv

Dan Chiriac
9 mar 2010 591 vizualizări
Fotbalul feminin ar putea ajunge si la Focsani

Stan Gheorghiu, presedintele AJF Vrancea, va participa miercuri la adunarea presedintilor de AJF-uri din tara, care va avea loc la Bucuresti. Tema discutiilor va fi legata de promovarea fotbalului feminin in Romania. Conducerea Federatiei Romane de Fotbal va prezenta proiectele menite sa incurajeze infiintarea echipelor feminine in mai multe orase din tara. Presedintii AJF vor participa marti seara la prima sedinta, care va avea loc la Centrul National de la "Mogosoaia". Dupa lucrarile de miercuri dimineata, presedintii de la AJF vor fi invitati sa urmareasca partida dintre echipele U 23 ale Romaniei si Italiei. (D. C.)

Juniorii au pierdut la Iasi

Echipele de juniori de la CSM Focsani au pierdut partidele jucate duminica la Iasi. Juniorii A au cedat cu 1 - 3 in fata celor de la LPS Iasi, dupa ce la pauza scorul a fost 0 -1. "Am jucat bine, dar am pierdut pe greseli individuale. In prima repriza, arbitrii au condus meciul intr-o singura directie. Orice contact era fluierat in favoarea gazdelor. Apoi si-au revenit", ne-a spus antrenorul Dan Banica. In rindurile echipei vrincene au evoluat si jucatorii care fac parte din echipa mare de la CSM Focsani, Oprea, Suvac, Mindrescu, Temelie, Sontu, Ciornei sau Tilvar. Ultimul de altfel a marcat si golul focsanenilor. La juniori B, CSM Focsani a pierdut cu 0 "" 2, dupa un meci mai echilibrat decit o arata scorul. Etapa viitoare, CSM Focsani va juca pe teren propriu cu FCM Bacau. (D. C.)

Miine incepe turneul de handbal

Miine va debuta la Sala Polivalenta din Focsani turneul de sala din cadrul campionatului national de handbal juniori I. LPS Focsani si CSS Adjud se vor intilni in primul meci al turneului. Competitia se joaca pe parcursul a patru zile, adjudenii aflindu-se in acest moment pe primul loc si avind obiectiv calificarea la turneul final. (D. C.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739401 zile, 23 ore, 41 minute, 16 secunde
csm focsani a avut noroc la tragerile cupei romaniei la futsal ... am cazut cu united galati ......si vom juca acasa pe 17 martie. celelalte meciurisunt : odorhei- citus si brasov - chiajna.... forza citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.