Sport

Misiune usoara cu Piatra Neamt

Dan Chiriac
7 nov 2009 710 vizualizări
Echipa de handbal CSM Focsani va juca duminica, de la orele 11.00, in Sala Polivalenta o noua partida din divizia A

Elevii lui Lucian Tucan vor intilni pe LPS Piatra Neamt, echipa pe care au invins-o in turul campionatului cu 37 - 24 sub Pietricica. In aceste conditii, jocul de azi nu ar trebui sa puna probleme focsanenilor. "Am auzit ca s-au intarit, ca au adus niste jucatori de la Bacau, dar in mod normal nu putem rata victoria. Vom vedea cum vor sta lucrurile pe teren", ne-a spus antrenorul Lucian Tucan. Echipele de juniori III de LPS Focsani si CSS Adjud joaca in continuare in turneul de la Liceul cu Program Sportiv. Ieri, in prima etapa, CSS Adjud a invins cu 33 - 19 pe CSS Galati. "Avem prima sansa in aceasta serie, dar Romanul si Galatiul ne pot pune probleme. Nu ne gindim la turneul final, trebuie sa luam fiecare meci in parte si sa cistigam. Apoi, in mod normal, vom ajunge si la turneul final", ne-a spus antrenorul adjudenilor, Emil Dumitru. Azi si miine sint programate partidele: CSS Adjud "" LPS Buzau, LPS Focsani - CSS Bacau, LPS Roman - CSS Galati, LPS Buzau - CSS Galati, CSS Bacau - LPS Roman, CSS Adjud "" LPS Focsani, LPS Focsani - LPS Buzau, LPS Roman - CSS Adjud, CSS Galati "" CSS Bacau. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.