Sport

FC Panciu s-a calificat in turul trei al Cupei Romaniei

Dan Chiriac
29 iul 2009 726 vizualizări
Stelele Vrancei - FC Panciu 1 - 5 (0 - 2), in faza a doua a fazei nationale a Cupei Romaniei FC Panciu a cistigat aseara meciul disputat pe stadionul Milcovul .

Prima ocazie a meciului i-a aprtinut lui Bira, care a tras pe linga poarta de la 12 metri. Atacantul Stelelor, Lechea, putea deschide scorul in minutul 14, dar a tras peste din pozitie favorabila. Primul gol al meciului a venit dupa trasorul trimis de la 25 de metri, din lovitura libera, de Bira, in minutul 16. Costin a incercat o finalizare spectaculoasa, dar Barbu a retinut. Pancenii se puteau detasa pe tabela de marcaj in minutul 23, dupa ce Costin a fost faultat in careu, dar Cioran a ratat penaltyul acordat. Pina la pauza, Covaci si Costin au avut ocazii favorabile, iar golul doi a venit in minutele prelungire, cind Dobrescu a finalizat din trei metri o actiune a lui Costin. Acelasi Costin a lovit bara in minutul 57, inainte ca Petrica Ioan sa transforme perfect o lovitura libera de la 20 metri si sa reduca diferenta - minutul 65. Doar trei minute a durat pina cind arbitrul Mihai Gica a acordat al doilea penalty pentru FC Panciu, transformat de Covaci. Fostul atacant de la CSM Focsani a marcat si ultimele doua goluri ale meciului, in minutele 78 si 86, cu finalizari din apropierea portii. Stelele au evoluat cu: Barbu - Ciubotaru (46 M. Lazar), Burga, Calin, Sararu - Patrascu (52 P. Ioan), S. Popa, Ilas, Curteanu - Lechea (83 Robu), Martis. De partea cealalta antrenorul Ionica Serea a trimis in teren pe: Gordin - Ionica, Stan, Constantinescu, Cl. Mihai - Bira (55 Dutu), Stoian (55 Ionescu), Cioran (55 Ungureanu), Covaci - Dobrescu (55 Fl. Stanciu), Costin. FC Panciu s-a calificat in faza a treia a Cupei Romaniei unde va intilni o echipa din Liga a doua. (Dan CHIRIAC)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 2

Adaugă comentariu
, acum 739401 zile, 18 ore, 57 minute, 12 secunde
si martis e stea?
, acum 739401 zile, 18 ore, 57 minute, 12 secunde
M-a cam lasat cu gura cascata dialogul deloc prietenesc intre Marius Martis si presedintele celor de la Panciu,judecatorul Stoica.La o altercatie a lui Martis cu un jucator,Stoica i-a zis lui Martis citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.