Sport

Infruntare Vrancea - Buzau la fotbal juvenil

Ciprian Fânaru
4 iul 2009 680 vizualizări
Dacia Buzau si Onix Rm. Sarat au fost invitate sa ia parte la turneul amical Cupa Muncipiului Focsani Duminica dimineata, pe cele trei terenuri din incinta Stadionului Milcovul vor avea loc partidele din cadrul Cupei Muncipiului Focsani.

Intrecerea fotbalistica rezervata sectorului juvenil se afla la prima editie, luind in cele din urma fiinta si din ambitia directorului onorific al CSM Focsani, Dan Dumitru. Competitia se va derula la trei categorii de virsta. Juniorii nascuti in 1996 "" 1997 vor disputa meciurile pe teren mare, 11 contra 11, conform regulamentului de organizare a fotbalului, pe durata a doua reprize a cite 30 de minute fiecare. Juniorii 1998 "" 1999 vor juca meciurile pe teren redus cu dimensiunea de 65/35 m, cu regulamentul de organizare al Cupei Hagi, mai exact 7^1 cu reprize de cite 25 de minute. Juniorii F, cei nascuti in si dupa anul 2000, vor evolua de asemenea pe teren redus cu dimensiunea a 20/40 m cu regulamentul valabil la memorialul Gheorghe Ola, iar durata reprizelor va fi tot de 25 de minute. Duminica, 5 iulie, de la ora 9.30 se va desfasua tragerea la sorti a numerelor de ordine, competitia urmind sa se desfasoare dupa sistemul 1 "" 3, 2 "" 4. Echipele care vor pierde vor juca dupa o pauza de 15 minute pentru locurile 3 sau 4, urmind ca invingatoarele sa joace finala pentru locul 1 sau 2. Cele patru echipe de juniori care se infrunta duminica sint CSM Focsani, AS FC Unirea Focsani, Dacia Buzau si Onix Rm. Sarat. Organizatorii sint Consiliul Local, Directia de Sport, Asociatia Judeteana de Fotbal si clubul CSM Focsani. Micutii fotbalisti de la echipele cistigatoare vor fi premiati cu diplome, cupe si bani. "Invitam parintii din Focsani sa ia parte la aceste manifestari si sa se bucure alaturi de copiii lor, carora le uram bafta", suna invitatia dintr-un comunicat semnat de Dan Dumitru. (Ciprian FANARU)





În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.