Sport

FC Panciu, cu gindul la o noua victorie in fieful propriu

Ciprian Fânaru
10 apr 2009 675 vizualizări
FC Panciu - Petrolul Berca, astazi de la ora 17.00 in etapa a 25-a a Ligii a treia u pancenii au morarul ridicat dupa victoria de la Bacau

A doua echipa de fotbal de liga a treia a judetului, FC Panciu, va evolua astazi in fata propriilor suporteri, in meciul contra celor de la Petrolul Berca. Pancenii ocupa in acest moment locul al saptelea in clasament, cu 39 de puncte, in timp ce buzoienii sint pe sase, cu doar un punct mai mult. Partida reprezinta asadar un prilej pentru formatia vrinceana care poate urca doua locuri in clasament, aceasta numai in cazul unui succes astazi, coroborat cu un esec previzibil al celor de la Aerostar Bacau in fata liderului CSM Rm. Sarat. Echipierii Petrolului Berca au avantajul prospetimii deoarece n-au evoluat in etapa precedenta, cind au cistigat cu 3 "" 0 la masa verde jocul cu Ecologistul Botosani, dar pancenii au moralul ridicat in urma victoriei din deplasare obtinuta in fata celor de la Willy Bacau. Mai mult, intr-un amical disputat in pauza de iarna, pancenii au reusit sa-i invinga pe cei de la Petrolul cu un convingator 4 "" 1. Antrenor "" jucator la "gazari" este Romeo Bunica, fost atacant al Gloriei Buzau. Partida va fi arbitrata de o brigada bucuresteana, formata din centralul Catalin Pana si asistentii Gheorghe Paun si Constantin Lales. Rezerva va fi Marius Georgescu, in timp ce observator federal va fi bacauanul Costica Manasa. Ionica Serea s-a intors la echipa si va fi azi pe banca dupa prestatia din meciul de prima liga dintre Rapid si FC Timisoara, in urma caruia tehnicianul Nicolae Manea a acuzat nejustificat neacordarea unui penalty pentru visinii. Acesta a incercat sa-i reproseze lui Serea la finalul jocului faza respectiva, dar cei care au vazut jocul au convenit ca focsaneanul a arbitrat bine. In meciul de azi, antrenorul Serea ar putea alinia la start urmatorul 11: Gordin "" Parlac, St. Eugen, R. Stan, Cl. Mihai "" Balanescu, Dutu, Cioran, Chivu "" Costin, Dobrescu. (Ciprian FANARU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.