Sport

Au urcat pe locul doi

Dan Chiriac
9 oct 2008 599 vizualizări
CSM Focsani - HC Vaslui 27 - 2 (15 - 10), in cadrul etapei a patra a Diviziei A de handbal masculin CSM Focsani a invins in partida restanta jucata ieri dupa-amiaza la Sala Polivalenta. Intilnirea a avut loc ieri pentru ca la sfirsitul saptaminii trecute nu s-a putut desfasura din cauza tirgului de haine care a avut loc in aceeasi incinta

Antrenorul Lucian Tucan a folosit urmatorii jucatori: Ciubotaru si Closca - portari, Negrea, Popa, Gheorghe, Vasilache, Stan, Neata, Anca, Barbu, Maftei, Nelu, Costache si Radu. Oaspetii au replicat cu: Mocanu, Vasiliu, Hamcea, Doicu, Bahnareanu, Volocariu, Tanase, Savin, Grigoras, Anton, Darie, Nechita si Mihalcea. Focsanenii au dominat intreg meciul, nici un moment nepunindu-se problema invingatoarei. La pauza, CSM a condus la cinci goluri, iar in repriza secunda oaspetii nu s-au putut apropia la mai mult de trei goluri. Partida a fost condusa de cuplul constantean Georgescu - Moldoveanu. (Dan CHIRIAC)


In celelalte partide ale etapei s-au inregistrat rezultatele:

LPS Piatra Neamt - Poli Iasi 24 - 21

Bucovina II suceava - Romcri Brasov 27 - 35

CSS Bacau - Univ. Galati 24 - 23


Clasament


1. Rom Cri Brasov 6p ^16

2. CSM Focsani 6p ^ 10

3. LPS Piatra Neamt 6 p ^6

4. CSS Bacau 6p ^5

5. Poli Iasi 3p ^2

6. HC Vaslui 3p -6

7. Univ. Galati 2p - 12

8. Bucovina Suceava 0p - 21


Sase echipe in Liga a cincea


Liga a cincea la fotbal a inceput duminica trecuta, cind, la Paunesti, echipa locala "Vulturu" a invins cu 6 - 3 pe "Soimii" Naruja, dupa o partida echilibrata. La pauza, oaspetii au condus cu 3 - 2, dar gazdele au revenit puternic in actul secund si au marcat de patru ori. Mai multe echipe si-au manifestat intentia de a lua parte la Liga a cincea, astfel incit duminica viitoare vor fi programtae trei partide. Astfel, pe linga echipele din Paunesti si Naruja, vor mai juca formatiile din Rastoaca, Racoasa, Balesti si AS FC Unirea Focsani. Tintarul partidelor urmeaza a fi stabilit de AJF Vrancea in zilele urmatoare. (Dan CHIRIAC)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.