Sport

Puncte pierdute din nou pe final

Dan Chiriac
27 sep 2008 729 vizualizări
FC Panciu - Willy Bacau 1 - 1 (1 - 0), in etapa a saptea a ligii a treia

Fotbalul se joaca pe goluri, iar de multe ori este total nedrept. Asa s-a intimplat si aseara, cind FC Panciu a dominat jocul cu Willy, a ratat patru ocazii clare de gol si a primit un gol din nimic in finalul jocului. Pancenii s-au dovedit din nou cea mai ghinionista echipa din serie, dupa ce au pierdut in minutele de prelungire si partidele cu Pambac si CSM Rm. Sarat. Partida de aseara, care s-a desfasurat la lumina mini-instalatiei de nocturna existenta pe stadion, a fost la discretia gazdelor, care au deschis scorul in minutul 14. Costin a scapat singur spre poarta adversa si a fost faultat in afara suprafetei de pedeapsa de catre Roca. Centralul Brinzei a fluierat, nelasind avantaj, pentru ca atacantul pancenilor se ridicase si a ramas cu poarta goala, dar nici nu a acordat cartonas rosu portarului bacauan. Predoiu a transformat excelent lovitura libera acordata. In minutul 31, Cioran a sutat puternic din marginea careului de 16 metri, dar mingea a lovit bara. Oaspetii s-au apropiat de poarta lui Ionel, in finalul primei reprize, dar Hurdubei a ratat. Actul secund a inceput cu ocazia lui Claudiu Mihai, care a sutat peste poarta din 12 metri. Cea mai mare ocazie a pancenilor a venit in minutul 71, cind Predoiu putea inchide meciul. Costin a centrat de pe dreapta, iar atacantul vrincean a trimis cu capul, din sase metri, pe linga poarta. Si cum ocaziile se razbuna, la o lovitura de colT, Chisareanu a reluat cu capul in plasa. Golul bacauanilor a fost precedat de un fault la mijlocul terenului, pe care centralul s-a facut ca nu il vede, lucru care a nemultumit tabara din Panciu. Pe final, elevii lui Ionica Serea s-au aruncat spre poarta adversa si au ratat trei ocazii de a cistiga partida. Calin, Dobrescu si Stanciu au avut golul victoriei in picior, dar sansa a dovedit inca odata ca nu este de partea pancenilor. (Dan CHIRIAC)


CASETA


FC Panciu - Willy Bacau 1 - 1 (1 - 0)

Stadion: Orasenesc. Spectatori: 200.

Au marcat: Predoiu 14 - Chisareanu 86.

Cartonase galbene: Cl. Mihai 72 - Roca 13, Capusa 48, Apostu 70, Curiliuc 88.

Au arbitrat: George Brinzei - Botosani, Iulian Brinza - Botosani, Marian Marchidanu - Braila.

Observator federal: Ion Cristea - Bucuresti

FC Panciu: Ionel - Voinea (68 Parlac), Stan, Calin, Cl.Mihai - Radu (56 Stanciu), Chivu, Cioran (64 Dutu), Mocanu - Predoiu (78 Dobrescu), Costin.

Antrenor: Ionica Serea.

Willy: Roca - Chirila, Lozneanu (46 Capusa, Chisareanu, Ursu - Lipovan (90 Lupu), Apostu, Doroftei, Dornescu (88 Sandu) - Hurdubei, Pitaru (66 Curiliuc).

Antrenor: Florin Pavel


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.