Sport

Minerii lui Lucescu mai speră

Ziarul de Vrancea
26 nov 2013 401 vizualizări
Bayer Leverkusen - Manchester United şi PSG - Olympiakos sunt cele mai importante partide de astăzi, în Liga Campionilor * Şahtar are şanse de a se amesteca în lupta pentru calificare


Cu excepţia grupei D, cu socotelile, practic, încheiate, penultima rundă a Ligii Campionilor programează unele partide foarte interesante, care pot decide încă dinainte de etapa finală a fazei grupelor. Cele mai importante dispute au loc în grupa A, unde Şahtar Doneţk, echipa antrenată de Mircea Lucescu poate profita de războiul dintre Manchester United şi Bayer Leverkusen, amestecandu-se în disputa pentru primele două lucruri. În principiu, minerii din Donbas ar trebui să caştige partida cu bascii din San Sebastian, care, chiar dacă reprezintă Spania, dovedesc că fac faţă cu greu pretenţiile marii competiţii. În derbiul de pe "Bay-Arena" se poate întampla orice, pentru că United nu mai este în forma din ultimii ani. O victorie a echipei engleze pare a favoriza formaţia lui Lucescu, care are în ultima etapă o confruntare grea, pe "Old Trafford". Cu un Real Madrid deja în optimi, grupa B atrage prin soarta liderului campionatului italian. Cu doar trei remize din patru jocuri, Juventus trebuie să tragă foarte tare în ultimele etape pentru a prinde faza eliminatorie. Cu danezii de la Copenhaga, nu le va fi prea greu "cavalerilor Bătranei Doamne", însă în ultima etapă va avea parte de infernul de la malul Bosforului. La randul ei, Galata va încerca să profite de suficienţa Realului şi de absenţa lui Cristiano Ronaldo pentru a da o lovitură pe "Santiago Bernabeu". Un meci de foc se anunţă la Paris, între seniorul Zlatan şi ai săi franctirori şi gaşca elenă a lui Mitroglou. PSG mai necesită doar un punct pentru a ajunge în optimi, iar "Oly" este în mare luptă cu portughezii de la Benfica pentru locul II. Dacă se presupune că lusitanii se vor impune pe terenul Anderlecht-ului, meciul direct de la Pireu va fi decisiv pentru calificare. La Lisabona, grecii au realizat o remiză dătătoare de speranţe. Problema calificării este rezolvată în grupa D, Bayern şi Manchester City nemaiputand pierde calificarea. Mai este de lămurit problema locului III, care se va rezolva, foarte probabil etapa viitoare, la Plzen. Asta dacă nu cumva, ruşii pun de o surpriză contra trupei lui Guardiola.

Programul de astăzi

Grupa A: Bayer Leverkusen - Manchester United (21:45, DigiSport 2, DolceSport 2); Şahtar Doneţk - Real Sociedad (DigiSport3). Clasament: 1. ManUnited - 8 p; 2. Leverkusen - 7 p; 2. Şahtar - 5 p; 4. Real Sociedad - 1 p.
Grupa B: Juventus Torino - FC Copenhaga, Real Madrid - Galatasaray Istanbul (DigiSport 1, DolceSport 1). Clasament: 1. Real Madrid - 10 p; 2. Galatasaray - 4 p; 3. Copenhaga - 4 p; 4. Juventus - 3 p.
Grupa C: Anderlecht Bruxelles - Benfica Lisabona, Paris Saint Germain - Olympiakos Pireu. Clasament: 1. PSG - 10 p; 2. Olympiakos - 7 p; 3. Benfica - 4 p; 4. Anderlecht - 1 p.
Grupa D: ŢSKA Moscova - Bayern München (ora 19:00, DigiSport 1, DolceSport 1), Manchester City - Viktoria Plzen. Clasament: 1. Bayern - 12 p; 2. ManCity - 9 p; 3. ŢSKA - 3 p; 4. Plzen - 0 p.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.