Social

GrupACT “Dăruieşte un zambet copilului de langă tine”

Silvia Vrînceanu Nichita
31 mai 2013 3523 vizualizări
GrupACT, care reuneşte caţiva bloggeri din Focşani, specializaţi în organizarea de evenimente social-media, şi-au propus şi anul acesta să ofere daruri de 1 Iunie, copiilor defavorizaţi din centrele aflate în grija Direcţiei Generale pentru Protecţia Drepturilor Copilului Vrancea.

După cum ne-a declarat Robert Drilea, iniţiatorul acţiunii, darurile utile vor merge şi anul acesta la copiii speciali de la centrele "Praslea" şi "Harap alb". “Aceşti copii frumoşi, atinşi de diferite probleme de sănătate, nu s-au putut bucura de căldura unor părinti dar au învăţat să lupte şi să spere”, spun amicii copiiilor de la "Praslea" şi "Harap alb". Inimoasa manifestare, intitulată “Dăruieşte un zambet copilului de langă tine”, este deschisă tuturor celor care vor să facă o bucurie unui pui de om şi să fie apoi răsplătiţi cu un zambet de copil, de 1 Iunie. Detalii despre acţiune se găsesc pe site-ul www.econtabil.info, administrat de Robert Drilea. Aceasta este a treia campanie organziată în beneficiul acestor copii de cei trei iniţiatori principali, care au obţinut sprijin financiar şi logistic de la firme din comunitatea noastră. Pentru că GrupACT chiar vrea să le facă picilor o zi frumoasă, bloggerii au plecat deja la cumpărături. Puteţi să vă alăturaţi acestui demers dacă vreţi să faceţi o faptă bună. Detalii aici: http://www.econtabil.info/2013/05/grupact-va-sarbatori-ziua-copilului-la.html (Silvia Vrînceanu)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.