Sport

Handbaliștii de la CSM Focșani 2007 eliminați din Cupa României de CS Minaur Baia Mare, la aruncările de la 7 metri

Ziarul de Vrancea
6 mai 2024 1259 vizualizări

CS Minaur Baia Mare - CSM Focșani 2007: 28-26, în sferturile de finală ale Cupa României Râureni, după executarea aruncărilor de la 7 metri.Scorul a fost egal 25-25, după 60 de minute (la pauză/14-14).Meciul a avut loc miercuri 1 mai 2024, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor ,, Lascăr Pană" din Baia Mare.

CSM Focșani 2007

Marocico, Cloșcă, Bucătaru-1 gol - Rață-4, Pavlov, Golea-2, Miroiu-1, Trkulja-1, Mocanu, Marijanac-3, Lazoreac, Roșu, Eros, Simsar-5, Makrishin-8.

Staff tehnic: Dalibor Cutura, Viorel Ciubotaru, Marko Isakovic, Ionuț Vasile.

La aruncările de la 7 metri au înscris pentru gazde: Kozakevych, Botea, Kotrc.Pentru Minaur a ratat Nagy.

La aruncări de la 7 metri, a înscris pentru CSM Focșani 2007 Roșu.Au ratat: Simsar, Golea, Makrishin.

 Ultimul meci al echipei de handbal masculin seniori CSM Focșani 2007  din sezonul 2023-2024 (etapa nr 26-a) va avea loc duminică, 19 mai 2024, în deplasare cu CSU din Suceava.

Echipele calificate în Final 4, în Cupa României Râureni la handbal masculin sunt: 

CS Dinamo București, CSM Constanța, CSM București, CS Minaur Baia Mare.

Citiți și: „.Minaur s-a calificat în Final Four-ul Cupei României după 7miercuri, 1 mai, Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare a fost gazda partidei dintre CS Minaur și CSM Focșani, joc din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României. Băieții noștri au obținut calificarea în semifinale, după o victorie obținută la 7m. După ce și așa n-am prea avut lot numeros, au venit meciurile cu islandezii din cupele europene. După manșa tur “au căzut” Cumpănici și Vujic, iar după meciul retur alți doi jucători: Cip, Erik Pop. Portarul Al-Khafadji este și el accidentat. Nu a ajuns toată oboseala de la club, dar Nagy și Botea au făcut antrenamente și cu echipa națională și nu doar unul. Să vedem dacă va mai fi cine să joace în Final Four.

Meciul dintre Minaur și Focșani a fost unul de mare luptă, cu oaspeții știind ce au de făcut și ceva mai exacți în prima parte a meciului. În partea a doua, am reușit să ne ducem la trei goluri, dar au venit 10 minute în care n-am marcat și emoțiile s-au transferat pentru final. Ultimele secunde ne găsesc cu mingea în teren moldovenilor, aceștia primesc și o eliminare, dar nu reușim să marcat în cele acele ultime secunde și se ajunge la 7m. Pentru Minaur au marcat: Kozakevych, Botea și Kotrc (aruncărea lui Nagy a fost parată de Marocico), iar pentru Focșani a marcat Roșu. Terekhov a parat aruncările lui Marijanac și Makrishin, iar Golea a aruncat peste poartă.

CS Minaur Baia Mare – CSM Focșani 2007: 28-26 (25-25; 14-14)

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare; cca 500 spectatori

Arbitri: Ionuț Marian Cazan – Gesur Suliman (Bucureștu). Observator FRH: Ion Aldica (Bistrița)

Aruncări de la 7m: 3-1 (transformate: 2-1; a ratat L. Sabou). Minute de eliminare: 10-10 (Kozakevych 2, Fotache, Nagy, Ardelean / Rață 3, Trkulja 2; în min. 57, Rață a fost descalificat)

CS Minaur: Anton Terekhov 12 intervemții), Barna Buzogany (2 intervenții) – Tudor Botea 4, Milan Kotrc 4, Anderson Mollino da Silva 4, Artem Kozakevych 4 (2 din 7m), Stevan Vujovic 3, Robert Nagy 3, Viorel Fotache 1, Lucas Sabou 1, Ovidiu Ardelean, Vlad Andrei Pop. Nu au jucat: Remus Chiș, Mario Racolța, Sebastian Barbul, Daniel Bera. Antrenori: Alexansru Sabou, Mihai Bușecan, Ionuț Irimuș

CSM Focșani 2007: Alexandru Bucătaru (4 intervenții; a marcat un gol), Marius Cloșcă (7 intervenții), Emilian Marocico – Roman Makrishin 8, Yakup Simsar Yasar 5, Bogdan Rață 4, Sasa Marijanac 3 (unul din 7m), Alexandru Golea 2, Mihăiță Miroiu 1, Stefan Trkulja 1, David Pavlov, Marian Mocanu, Vlăduț Lazoreac, Alin Roșu, Atila Eros. Antrenori: Dalibor Cutura, Marko Isakovic.

Sferturi de finală

Dinamo București – CSM Bacău: 46-30

CSM Constanța – Steaua Bucuești: 32-25

CSM București – HC Buzău: 24-21

CS Minaur – CSM Focșani: 28-26 (25-25)”-csminaur.ro


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.