Social

Basescu de Vrancea revigoreaza Uniunea pentru Someri

Daniel Garleanu
21 mai 2009 1675 vizualizări
Vrem sa facem o piata pentru plasarea fortei de munca in care sa se intilneasca angajatorii si angajatii, vrem sa construim un camin mare pentru saraci si un spital , a detaliat Marian Basescu telurile Uniunii

Uniunea Europeana a Somerilor si a Protectiei Sociale Reale Vrancea si-a deschis ieri oficial portile pentru toti cei care nu au un loc de munca. Dupa o perioada de letargie de mai bine de 20 de ani, timp in care fondatorul Marian Basescu a fost plecat prin straini, Uniunea si-a reluat activitatea cu presedinte, secretar, jurist si toate cele necesare bunului mers. Grupul si-a stabilit cartierul general la Focsani, iar staff-ul de conducere este format din presedintele Marian Basescu, vicepresedintele Anghel Prichici, secretarii Flori Crasneanu si Paul Dragu, secretarul general Mihai Voicu si Marius Negrut, presedinte la Organizatia de Tineret. Sperantele lor pentru ajutorarea somerilor sint infime in comparatie cu nivelul la care se gaseste tara in vremuri de criza. Aranjati, parfumati, cu parul dat pe spate si proaspat barbieriti, cei sase membri din conducere si-au prezentat planurile de viitor ieri, intr-o conferinta de presa. "Vrem sa facem o piata pentru plasarea fortei de munca in care sa se intilneasca angajatorii si angajatii, vrem sa construim un camin mare pentru saraci si un spital", a detaliat Marian Basescu, care a candidat la alegerile parlamentare din noiembrie 2008 din partea filialei Partidului Popular si al Protectiei Sociale. De asemenea, initiatorii ameninta cu un amplu miting al tacerii care se va finaliza pe scarile Prefecturii daca nu se va schimba nivelul de trai al vrincenilor intr-un timp rezonabil. Tot ieri a fost prezentat si imnul uniunii somerilor "Romania trezeste-te!", melodie a trupei Morometii si deviza "Dreptul la munca, dreptul la viata si ajutor social". La conferinta a fost prezent si consilierul judetean PNL Eduard Lambrino, care a ezitat sa preia cuvintul, insa, in cele din urma, a urat succes noii uniuni si a asigurat sustinere grupului de initiativa. De altfel, Uniunea a invitat toate oficialitatile locale la lansare, insa acestea nu au onorat invitatia. (Daniel GIRLEANU)



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.