Sport

Precizări referitoare la sezonul Vrancea Trophy 2024

Ziarul de Vrancea
8 mai 2024 926 vizualizări

Prin interemediul unei postrăi activată pe contul propriu de facebook au fost făcute precizări referitoare la sezonul Vrancea Trophy 2024

Comunicat de presă -07.05.2024

- În cadrul sezonului Vrancea Trophy 2024 se confirmă noua serie de turnee Naționale și Internaționale, prin care Circuitul își reafirmă statutul de cea mai importantă suită de întreceri sportive din Vrancea!

- Astfel, în perioada 01 – 09 iunie 2024 la Focșani, va avea loc turneul internațional ITF Pro W15 Țiriac Foundation Trophy Future Series, ediția a XV-a a competiției mamă, port drapelul Vrancea Trophy, organizat de Federația Română de Tenis și Fundația Ion Țiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu.

- FRT amintește, prin documentul de confirmare a organizării turneelor, că beneficiem de fericita asociere și datorită coordonării eforturilor Consiliul Județean Vrancea, prin viziunea și deschiderea manifestate în acești ultimii ani de către regretatul Președinte Cătălin Toma, cu acelea ale mediului privat, contribuind astfel la dezvoltarea sustenabilă a mișcării tenisului de la nivel Local și Regional, anul în curs culminând deci prin organizarea la Focșani chiar a două competiții internaționale. Una dintre ele fiind o Primă Ediție Tennis Europe, dedicată juniorilor de 16 ani, de asemenea organizată în colaborare cu FRT, între 20 și 28 iulie 2024.

- Așa cum s-a întâmplat până acum, manifestăm încrederea că evenimentele dedicate tenisului fac în continuare parte din viziunea de susținere și dezvoltare a Consiliul Județean Vrancea, pentru a cărui aport îi purtăm recunoștința binemeritată și alături de care planificăm consolidarea pe mai departe a standardului ridicat al serviciilor noastre dedicate comunității și pentru care ne bucurăm să primim, de asemenea, sprijin important din partea unui frumos număr de prețioși și de încredere Sponsori, Parteneri și Prieteni!

- Reluarea organizării Turneului Internațional ITF Pro destinat senioarelor cu premii de 15.000$ și 18 punct WTA puse în joc, în completare cu prima ediție a turneului Tennis Europe pentru juniori, în cadrul acestui nou an competițional Vrancea Trophy sunt o încununare a eforturilor noastre perene, reîmprospătând spiritul și ambianța tenisului Internațional de foarte bună calitate la Focșani.

- Coagularea și implicarea atâtor factori în transpunerea în realitate a unor asemenea evenimente fac posibilă și continuă contribuția la promovarea tenisului în și din Vrancea la un nivel cât mai înalt, consolidând însemnătatea căpătată de Vrancea Trophy în tenisul Național, Internațional, cât și, foarte important pentru noi, întăresc impactul și serviciile aduse Comunității noastre locale, în cei peste 20 de ani de existență.

- Nu în ultimul rând, salutăm sprijinul Primăriei Municipiului Focșani pentru suportul logistic pe care poate și ne dorim să continue să îl ofere spre buna desfășurare a acestor acțiuni și, bineînțeles, Sponsorilor noștri Principali Alfredo Seafood, iDNA Power, Edil Italy, Partenerilor Oficiali Casa Italia Supermercato, Sandent, Florăria Petruța, Mini Market MaxiCom și tuturor acelora care continuă să ni se alăture și să contribuie la aducerea spectacolului sportiv Local, Regional, Național și Internațional pe terenurile de tenis din Focșani și din Vrancea.

- Facem publică invitația prin acest intermediu așadar, la primul Turneu Internațional organizat în cadrul Circuitului Vrancea Trophy 2024, ITF Pro W15 Țiriac Foundation Trophy Future Series, organizat de Federația Română de Tenis și Fundația Ion Țiriac în parteneriat cu Tenis Club Focșani – Școala de Tenis George Bucuroiu și colaboratorii săi!

Echipa Vrancea Trophy


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.