Ultima oră

Cele mai bune vinuri de la Festival vor fi premiate

Daniel Garleanu
11 oct 2010 2490 vizualizări
In cadrul Festivalului International al Viei si Vinului, din perioada 22-24 octombrie, vor fi premiati podgorenii cu cel mai bun vin. Concursul de Vinuri «Bachus 2010» se va tine in prima zi a Festivalului.

Toti podgorenii care doresc sa demonstreze ca vinul lor este cel mai bun sint asteptati sa depuna probele la sediul Camerei Agricole din Focsani pina pe 18 octombrie, orele 14.00. Probele de vin vor fi degustate in Piata Garii de catre membrii Asociatiei Degustatorilor Autorizati din Romania. La editia din acest an juriul va acorda un premiu special pentru proba de vin alb si proba de vin rosu cu cel mai mare punctaj obtinut. Vinurile care obtin intre 90-100 puncte vor primi "Medalia de Aur", cele cu punctaj intre 80 "" 89 puncte "Medalia de Argint", iar cele care vor totaliza intre 70-79 puncte vor primi "Medalia de Bronz". Regulamentul concursului poate fi consultat pe pagina de internet a festivalului, www.bachus2010.info/concurs-de-vinuri. Nu doar producatorii de vinuri vor fi pusi in valoare, ci si artistii populari din judet, care au fost invitati sa participe la eveniment si sa-si vinda produsele culinare traditionale. Casul afumat din Muntii Vrancei, hribii si ghebele puse la murat de gospodine, dar si mierea de albine din cele mai valoroase soiuri vor fi citeva din produsele traditionale ce vor fi intilnite la Festivalul Viei si Vinului. (D. GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.