Politică

Un parlamentar de Vrancea propune ca primarii să-și înființeze echipe de propagandă ca să promoveze PSD

Ionel Sclavone
18 sep 2019 3728 vizualizări

Un parlamentar PSD din Vrancea propune ca primarii să-și înființeze echipe de propagandă la primării, pe care să le folosească pentru promovarea partidului și pentru a-și ataca adversarii politici în mediul online. Senatorul Cristian Dumitrescu a lansat această idee, zilele trecute, în cadrul evenimentului Școala de Vară a TSD, care s-a desfășurat la Lepșa.

Alături de el, la discuțiile pe tema promovării în mediul on-line au mai fost prezenți încă doi parlamentari ai PSD, Nicușor Halici și Ecaterina Andronescu. Discuția a pornit de la nemulțumirea PSD-iștilor pe acea parte a presei, ziare și televiziuni, care nu servește interesele partidului.

„Noi trebuia să fim acuma pe locul unu cu Facebook-ul. Să luăm tineri și așa mai departe și să stea toată ziua și să facă… să avem de zece ori mai mult decât au ei“, a inițiat discuția Cristian Dumitrescu.

În schimbul de replici ce a urmat, despre cum se face promovarea în mediul on-line și despre motivele care au dus la eșecul PSD în acest mediu de comunicare, senatorul a avut o nouă intervenție în care i-a scăpat porumbelul:  

„Și atunci aș da ordin să se facă… și primarii să-și facă echipă cu două – trei babe și trei moși … dacă ai o echipă a ta, acolo, la primărie cu câțiva acolo… așa… până și tu… numai pe ăia din sat de la tine…așa… că și ăia din sat te înjură…“.

Din spusele senatorului Dumitrescu se înțelege, implicit, că echipele de propagandiști care ar urma să fie înființate la nivelul primăriilor PSD vor folosi resursele publice, spațiile în care vor funcționa, echipamentele informatice, conexiunile la internet, bani pentru salarii etc.

Chiar dacă nu sunt constituți oficial în echipe de propagandă, mulți funcționari din instituții publice promovează acțiunile politicienilor PSD în mediul on-line și le atacă adversarii politici. De cele mai multe ori o fac chiar în timpul orelor de serviciu. Alții se ascund în spatele unor identități false, create special în acest scop, și distribuie conținutul propagandistic pe tot felul de canale.

 


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.