Politică

Trandafirii PSD se ofilesc la umbra baronilor locali

Ionel Sclavone
28 nov 2019 3003 vizualizări
Foto:evz.ro 
Foto:evz.ro 

După o ședință maraton în care liderii partidului au scos cuțitele pe masă, Comitetul Executiv al PSD s-a încheiat exact ca în schițele lui Caragiale, cu o pace generală.

Nimeni nu a fost decapitat – vorbind la figurat, bineînțeles – și toată lumea, mai puțin Eugen Teodorovici, a ieșit mulțumită. Marcel Ciolacu a fost desemnat președinte interimar, având sarcina să organizeze viitorul congres pentru alegerea unei conduceri statutare, care a fost programat să se desfășoare în luna februarie. Felul în care au decurs discuțiile în CEx. și, mai ales, poza de la final confirmă criza profundă de cadre în care a ajuns PSD după ce a fost preluat de baronii locali. Nimeni, nici un lider din afara găștii nu a reușit să crească și să se dezvolte în preajma lui Dragnea, Bădălău, Ciolacu, Oprișan, Buzatu, Stănescu, Vasilescu etc.

Șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a preluat conducerea partidului nu pentru că ar fi cel mai frumos și mai deștept dintre PSD-iști, ci pentru că a fost cel mai iute de picior. Luni seară, atunci când ceilalți, încă își mai lingeau rănile și-și plângeau de milă după eșecul înregistrat la prezidențiale, șeful Camerei a avut prezență de spirit și a convocat principalii lideri ai partidului în biroul său, la discuții despre viitor.

Citiți întreg articolul publicat pe site-ul evz.ro  accesând titlul alăturat:Trandafirii PSD se ofilesc la umbra baronilor locali


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.