Politică

Schimbari mari la un partid mic

Daniel Garleanu
16 apr 2009 1078 vizualizări
Ionel Surugiu sustine ca a revenit la conducerea PRM, dupa ce Corneliu Tatu a fost demis de conducerea centrala

Cu toate ca PRM nu mai reprezinta o amenintare pentru clasa politica de la putere, in filiala Vrancea se fac schimbari la nivel inalt. Ieri, Ionel Surugiu a fost numit lider interimar la PRM. "E adevarat ca sint noul presedinte al PRM Vrancea", ne-a declarat entuziasmat Ionel Surugiu. El spune ca poate aduce nu mai putin de 5.000 de membri intr-o saptamina, pentru ca stia de mult ca va fi numit. De asemenea, strategia noului presedinte cuprinde si inchirierea unui sediu, altul decit cel vechi. Ionel Surugiu are putin peste 40 de ani si a fost debarcat de la sefia partidului la sfirsitul anului 2007. In replica, liderul partidului lui Vadim Tudor in Vrancea spune ca inca nu a primit o instiintare oficiala cu privire la schimbarea sa din functie. "De vara trecuta si pina acum, nu a stiut nimeni ca exista PRM si partidul l-a sustinut un singur om", ne-a declarat Corneliu Tatu, care ar fi dispus sa faca un pas inapoi daca la sefie ar reveni doctorul Adrian Popescu. In prezent, partidul mai are foarte putini membri pe care se poate baza, printre acestia fiind Constantin Gravriloiu si Radu Ioan. In iarna anului trecut, filiala a fost in discutii de dizolvare si a pierdut sediul din lipsa banilor. In aceste conditii, seful PNG Vrancea, Marin Stoica, se vede pus in postura de a nu avea cu cine sa discute sustinerea lui Gigi Becali, candidat pe listele PRM pentru alegerile europarlamentare din 7 iunie. "Situatia in care se afla Gigi Becali influenteaza hotaririle pe care le ia. Daca va intra pe lista PRM o sa il sustinem, dar de alianta nici nu se poate vorbi", ne-a spus Marin Stoica, care a fost si el lider la PRM. "Hotarirea de a merge pe lista PRM nu este rea", recunoaste conducatorul PNG, care crede ca va obtine peste 5% in alegeri alaturi de partidul lui Vadim.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.