Politică

Peremistii cred ca electoratul nu este matur

Daniel Garleanu
26 nov 2008 1593 vizualizări
Doctorul Paul Alexandru sustine ca toti contracandidatii sai din Colegiul 1 Focsani sint peste masura de slabi

Problemele electorale nu s-au cuibarit deocamdata in sinul Partidului Romania Mare. Corneliu Tatu, actualul lider interimar al filialei PRM, care candideaza in Colegiul 6 Adjud, spune ca partidul lupta dupa puteri. "Noi mergem pe teren, facem campanie mai departe in mod decent; un afis, o vedere, o felicitare"¦". Era de asteptat sa nu fie prea mare efervescenta electorala la PRM pentru ca toata cheltuiala campaniei au sustinut-o candidatii. "Toata campania s-a facut cu banii proprii", dupa cum declara liderul local al partidului condus la nivel central de Corneliu Vadim Tudor. Lista candidatilor PRM este deschisa de medicul veterinar Paul Alexandru Sogor, candidat in Colegiul 1 Focsani, care initial dorea sa se inscrie in cursa ca independent, urmat de inginerul Dan Nicoara - Colegiu 2, juristul Victor Ursei "" Colegiul 4, Silvia Gheorghe "" Colegiul 5, si Corneliu Tatu pentru Colegiul 6 Adjud. Cel din urma spera ca partidul sa treaca pragul electoral de 5%, fara de care nu poate intra in Parlament, insa nu prea e increzator pe motiv ca "electoratul nu da dovada de maturitate". "Omul inca este invatat sa voteze cu persoana care trage dupa el ceva", sustine Corneliu Tatu, referindu-se la cadourile electorale care se poarta la aceste alegeri. De asemenea si candidatul din Colegiul 1, Paul Sogor Alexandru, se plinge tot de lipsa sustinerii financiare din partea partidului. "Totul este pe banul meu, si totul va fi platit de mine", declara medicul veterinar. La inceputul campaniei, el a avut o disputa cu George Baesu, contracandidatul de la PSD, pe motiv ca si-ar fi lipit afisele peste ale sale, dar problema se pare ca s-a rezolvat. Cuvinte de lauda nu are la adresa nici unui partid intrat in cursa electorala, dar despre PSD sustine ca "are excremente politice". "PSD, PNL si PD-L nu au curajul sa spuna ceea ce sint pentru ca nu ar da bine", spune Alexandru Sogor care adauga ca toti contracandidatii sai sint "peste masura de slabi". (Daniel GIRLEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.