Politică

Manole Merchea mai asteapta functia

Silvia Vrînceanu Nichita
28 aug 2008 813 vizualizări
Liberalul Manole Merchea mai are de asteptat citeva zile pina sa afle rezultatul oficial al concursului pentru cel de-al doilea post de subprefect al judetului.

Aseara au aparut si unele zvonuri potrivit carora concursul ar fi putut fi contestat de o persoana misterioasa la Agentia Nationala a Functionarilor Publici, insa nimeni nu le-a confirmat oficial. Daca prefectul Dragos Mircea a declarat ca nu stie nimic si ca totul ar putea fi o interepretare a unei declaratii pe care a dat-o unui post de radio cu privire la perioada oficiala de contestatii, Manole Merchea parea interesat de zona de unde provine informatia. "Orice e posibil pe lumea asta, dar eu sint relaxat. Nu sint nebun sa cred ca o sa imbatrinesc in Prefectura, mai ales ca o sa ocup aceasta functie la final de mandat, intr-o perioada grea, asa cum s-a intimplat si in 2005", ne-a spus Manole Merchea, care se afla in concediu de la Agentia Domeniilor Statului. Liberalul se pregateste sa preia functia de subprefect ce va fi eliberata de Mioara Flenchea care nu s-a mai inscris pentru postul vacantat de Guvern si pe care-l ocupa interimar din ianuarie 2006. Merchea crede ca a fost girat pentru post datorita trecutului sau din prefectura si pune intirzierea rezultatului pe seama perioadei de concedii din institutiile guvernamentale.



În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 1 ora, 32 minute, 57 secunde
Un gainar de cea mai joasa speta care executa in ritm de hipopotam ordinele madamei Marioara. Trei cuvinte caracterizeaz[ foarte bine personajul: MANOLO TERKEA-BERKEA!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.