Politică

Manifestari curioase ale alesilor

Corneliu Condurache
26 apr 2007 1122 vizualizări
Ultima sedinta a Consiliului Local al municipiului Focsani ne-a dezvaluit inca o data manifestari suficient de curioase ale alesilor membri ai respectivului for legislativ.

A putut fi vazut astfel un consilier focsanean local, nu doar cadru didactic, ci chiar incadrat in Inspectoratul Scolar Judetean pe postul cu denumire pompoasa de "expert in educatie" abtinindu-se la votul pentru proiecte de hotarire ce prevedeau acordarea de fonduri din partea municipalitatii in vederea organizarii unor concursuri scolare! Justificarea pe care ar putea-o folosi consilierul local membru al Partidului Democrat, Apostu Croitoru, pentru ca despre el este vorba, s-ar referi, probabil, la stiuta si mult mediatizata in aceste zile disciplina de partid, deoarece se pare ca si colegii sai de formatiune politica au procedat la fel.

Cit este de intelept un astfel de comportament al doamnelor si domnilor consilieri despre care-i vorba, ramine sa apreciati fiecare dintre dumneavoastra. Cum la fel se pot pune in discutie indoieli si in legatura cu refuzul unei majoritati a acelorasi alesi focsaneni de a acorda la ultima intilnire spatiul unui fost punct termic drept sediu pentru o biblioteca in cartierul SUD. Faptul ca o parte din amintita majoritate s-a lamurit abia ieri ce gafa a comis, cu ocazia deplasarii la stadion intr-o actiune de imagine, cind a vazut efectiv locul cu pricina, face inutil orice comentariu. Astia ne sint alesii, cu

ei sintem nevoiti sa defilam. De suspendat, deocamdata, dupa cum putem constata, nu poate fi vorba decit pe la niveluri mult mai inalte.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.