Educație

“Pastel de iarnă”, ultima expoziţie a fotografului Adrian Teodorescu

Silvia Vrînceanu
9 feb 2013 1520 vizualizări
Fotograful focşănean Adrian Teodorescu se pregăteşte să verniseze o nouă expoziţie personală, intitulată “Pastel de iarnă”

Vernisajul va avea loc miercuri, 13 ianuarie, de la ora 17.00, la sediul Şcolii Populare de Arte şi Meserii, din b-dul Gării. Expoziţia va fi vernisată de criticul Teodor Radu Pantea, profesor de istorie a Fotografiei la Univesitatea Oradea. “Se spune că iarna este albă dar de data aceasta am văzut mai multe culori şi de aceea am intitulat-o “Pastel de iarnă”. Toate lucrările sunt făcute pe parcursul a 3 ani de activitate”, ne-a spus fotograful. Adrian Teodorescu este membru al Asociaţiei Artiştilor Fotografi din Romania şi lucrează la un “mega-proiect fotografic” întins pe 52 de săptămani, ale cărui imagini vor putea fi admirate anul viitor. În urma ultimelor expoziţii, focşăneanul a fost invitat să expună la Galaţi, în cadrul Clubului Fotografic "Dunărea de Jos". Aşadar, pasionaţii de “sculptură în lumină”, cum mai este supranumită fotografia, sunt invitaţi să vadă iarna pe simeze. (S. V.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.