Educație

Info-Cultural : Festivalul „Florentin Delmar” începe în cîteva zile

Ziarul de Vrancea
11 nov 2011 1495 vizualizări
Ateneul Popular “Mr. Gh. Pastia” vă invită în zilele joi şi vineri, 17 şi 18 noiembrie, la cea de-a XXXVI-a ediţie a Festivalului de Muzică Uşoară Romanească „Florentin Delmar”.

În acest an vor susţine recitaluri în fiecare seară de festival Mihaela Mihai şi trupa Vunk. Spectacolele vor avea loc la Sala Mare a Ateneului Popular, proaspăt renovat, începînd cu ora 19.00. Biletele s-au pus deja în vînzare şi se găsesc la Agenţia de bilete a Ateneului. Preţurile variază între 25 lei şi 30 lei, în funcţie de locul în sală. Pentru elevi, studenţi şi pensionari preţul este 15 lei. „Vă aşteptăm să ne bucurăm împreună de o muzică bună!”, transmite Valentin Gheorghiţă, directorul Ateneului Popular. (M. B.)


Vrîncenii vernisează o expoziţie la Palatul Parlamentului


Consiliul Judeţean, Centrul Judeţean pentru Promovarea Culturii Tradiţionale, Artelor şi Meseriilor Vrancea şi Uniunea Artiştilor Plastici din România, vă  invită marţi, 15 noiembrie, de la ora 17.00, la vernisajul expoziţiei „Sinteze Contemporane – Artă Românească”. Evenimentul va avea loc la  sala Constantin Brîncuşi de la Palatul Parlamentului din Bucureşti. Aici vor expune 62 de artişti plastici contemporani, iar în cadrul vernisajului va avea loc şi lansarea albumului de artă „Sinteze Contemporane – Artă Românească”. De asemenea, iubitorii de artă din Focşani sînt invitaţi ca în data de 30 noiembrie, la Galeriile de Artă din Focşani să participe la lansarea albumului de artă cu prilejul expoziţiei „Artă şi Sacralitate”. (M. B.)

Spectacol de aerobic la Promenada Mall


Clienţii Promenada Mall Focşani vor putea asista azi, de la ora 17.00, la un spectacol de aerobic şi balet. Zece fete cu vîrste cuprinse între 4 şi 10 ani vor prezenta un moment de balet, după care va începe o reprezentaţie de kangoo jumps, zumba şi aerobic. “Pînă la ora actuală nu s-a mai organizat în oraş un asemenea spectacol de aerobic. Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi să vină să ne vadă şi, de ce nu, să participe şi ei, pentru că este gratis”, ne-a spus instructorul Mioara Dinu. Aceasta a mai adăugat faptul că şi doamnele mai în vîrstă ar trebui să renunţe la inhibiţii şi să încerce ghetele pe arcuri pentru că sînt excelente pentru slăbit şi pentru tonifierea muşchilor. În acest sens, instructorul de aerobic va vorbi cu cei prezenţi pentru a încerca să îi atragă către acest mod de a face mişcare şi de a menţine o condiţie fizică optimă. (S. T.)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.