Educație

Noi performante pentru elevii pasionati de chimie

Iulia Nicolaie
27 mai 2010 786 vizualizări
Scolarii interesati de chimie merg in numar mare la etapele nationale ale competitiilor Raluca Ripan si Petru Poni

Scolarii vrinceni demonstreaza din nou ca printre marile lor pasiuni se numara chimia, cistigind noi premii de fiecare data. Astfel, la faza judeteana a Concursului de Chimie"Raluca Ripan" pentru elevii claselor a VII-a, desfasurat la Scoala cu clasele I-VIII "Anghel Saligny" Focsani, din cei 47 de elevi inscrisi, au participat 43 de elevi de la mai multe scoli din judet, iar sase dintre acestia merg mai departe la faza nationala care se va desfasura la Satu-Mare in perioada 13-15 iunie. Este vorba despre Razvan Olaru, de la Colegiul "Cuza", Andrei Cosmin Casu de la Scoala "Duiliu Zamfirescu", Cosmin Stanciu de la Liceul "Al. I. Cuza" Panciu, Alexandra Manole de la Scoala "Ion Basgan", Mihai Bogdan Neagoe de la Scoala nr. 3 Focsani si Alexandra Tanasa de la Scoala "Nicolae Iorga" Focsani. De asemenea, la faza judeteana a Concursului de Chimie "Petru Poni" pentru elevii claselor de liceu de la filiera tehnologica, organizat in data de 8 mai la Grupul Scolar de Transporturi Auto Focsani, au participat 33 elevi. Pentru faza nationala, care se va desfasura la Onesti, in perioada 28-31 mai, lotul judetean va fi compus din elevii Iulia Caloian de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Corina Stanciu de la Colegiul Tehnic "Valeriu D. Cotea", Andreea Bulboaca de la Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu", Mihaela Stefan si Zenaida Mironica de la acelasi colegiu si Simona Bratu de la Grupul Scolar "G.G. Longinescu". (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.