Educație

Felicitari pentru Ioana Alexandru, la Camera Deputatilor

Iulia Nicolaie
27 mai 2010 2805 vizualizări
Eleva Colegiului National Unirea care a reusit performanta de a cistiga premiul I la olimpiada internationala de limba romana, Ioana Alexandru, a fost felicitata in plenul Camerei Deputatilor de catre deputatul PSD Ciprian Nica.

"Am fost atit de entuziasmat cind am citit despre aceasta performanta incit mi-am propus sa o felicit pe Ioana Alexandru de la tribuna Parlamentului si sa dau exemplul ei tuturor romanilor! Iata ca, indiferent de cit de mult vor unii sa ne calce pe grumaz, indiferent cit de lipsiti sint de viziune cei care ne conduc, noi, romanii, gasim resursele sa aratam ca, in ciuda tuturor piedicilor, putem fi buni! Cred ca este de datoria noastra sa ii felicitam pe toti in parte! Este de datoria noastra sa le spunem romanilor ca printre noi traiesc oameni valorosi! Aratindu-le doar demagogii de la Guvern nu facem altceva decit sa intretinem o stare de pesimism generala. Si mai cred ca este de datoria noastra sa ii invatam pe romani sa aleaga dintre bine si rau, sa discearna intre demagogie si realitate, sa ii cearna pe cei valorosi din rindul celor mincinosi, rai si prosti!", a spus deputatul Ciprian Nica. Acesta a tinut sa o felicite si pe profesoara care a pregatit-o pe Ioana, Daniela Plaiasu. (I. NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 3 ore, 25 minute, 7 secunde
O eleva si colega de exceptie, o profesoara de acelasi calibru. CNU promoveaza valori si este in topul liceelor din Vrancea, poate din Romania! Este o onoare sa fii elev aici! Bravo CNU!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.