Educație

Colegiul Economic, o Eco-Scoala certificata

Iulia Nicolaie
14 oct 2009 1002 vizualizări
Competitia Eco-Scoala se desfasoara la nivel mondial

Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu" din Focsani a primit zilele trecute statutul de Eco-Scoala si "Steagul verde", in cadrul Seminarului National "Parteneriat in Educatia pentru Mediul Inconjurator", organizat de Centrul Carpato-Danubian de Geoecologie, care a avut loc la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti. "Aceste activitati s-au derulat pe parcursul a doi ani si au insemnat, mai mult decit orice, niste deprinderi deosebite pentru pastrarea spatiului verde. A fost o actiune foarte buna, elevii au capatat astfel un exercitiu si au realizat cit de importanta este pastrarea mediului curat. Vom desfasura astfel de activitati si in continuare pentru a pastra acest steag. Ne mindrim cu aceasta realizare, care intregeste astfel imaginea Colegiului", a spus directorul unitatii, profesorul Radu Stefan. De asemenea, coordonatorul zonal, Marilena Vilcu, a relatat ca multe scoli din judet vor sa se alature Colegiului Economic in demersurile sale ecologiste. Agentia pentru Protectia Mediului a fost reprezentata ieri de purtatorul de cuvint Rodica Bonceag, care le-a spus tinerilor ca ar trebui sa fie foarte mindri de realizarile lor, intrucit "Eco-Scoala" este o competitie de talie mondiala. "Economistii" nu sint la prima activitate eco, acestia obtinind nu mai putin de opt diplome la diverse competitii de profil. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.