Educație

Detinutii au adunat PET-urile din cring

Nicoleta Cristea
14 aug 2009 912 vizualizări
Drept rasplata, acestia au putut vizita pe gratis Muzeul Satului

Ieri, 12 dintre detinutii incarcerati in Penitenciarul Focsani au participat la o actiune de ecologizare a drumului de acces din Cringul Petresti. Timp de citeva ore, acestia au curatat trotuarele, spatiul verde de linga calea de acces, dar si parcarea din fata complexului Caprioara. Drept rasplata, dupa ce au terminat lucrul, detinutii au vizitat sectia de etnografie a Muzeului Vrancei, in cadrul unei activitati de culturalizare. "Serviciul de Educatie si Asistenta Psihosociala din cadrul Penitenciarului Focsani deruleaza un program de educatie ecologica care se desfasoara cu persoanele private de libertate nou depuse. în cadrul acestui program exista constituit un grup tinta de 12 persoane private de libertate care participa in fiecare luna la activitati de ecologizare si igienizare.Persoanele private de liberate au fost selectate pe baza de voluntariat. Aceasta activitate face parte din complexul de activitati de responsabilizare sociala pe care administratia penitenciarului le organizeaza permanent cu persoanele private de libertate aflate in custodie", au aratat reprezentantii penitenciarului Focsani. (N. CRISTEA)




În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
, acum 739399 zile, 20 ore, 29 minute, 54 secunde
Se vor gasi unii sa ma critice, sa ma injure, sa aminteasca de drepturile omului/detzinutului dar tot trebuie sa o zic: doar 12 detzinutzi la curatzenie? de ce nu 120? de ce pe baza de voluntariat? ar citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.