Educație

Centrala de la Ion Slavici a fost reparata

Iulia Nicolaie
9 ian 2009 1128 vizualizări
In urma incidentului de miercuri de la Liceul Ion Slavici din Panciu, cind o pompa de la centrala termica a cedat, conducerea liceului si reprezentantii primariei au actionat rapid pentru a remedia situatia, iar in cursul zilei de ieri temperaturea in liceu crescuse considerabil.

"Au pus in functiune centrala si au comandat injectoare noi. Si aceste injectoare au un termen de functionare si nu au fost inlocuite, probabil asta a cauzat incidentul. Injectoarele trebuiesc schimbate conform normativelor pentru ca se pot infunda sau degrada", a declarat inspectorul scolar general, Iordache Bostan. Si primarul orasului Panciu, Ion Petre, a anuntat ca incepind de ieri a fost reluata furnizarea agentului termic la liceu. Edilul-sef confirma inlocuirea pompelor defecte si cere in schimb performanta. "Primaria Panciu are ca prioritate rezolvarea situatiilor care pot fi generate, in aceasta perioada, de ger. Avem combustibilul necesar pentru scoli, insa, din pacate, nu putem prevedea 100% defectiunile care pot aparea in sistemul de exploatare. Am dori sa vedem aceeasi operativitate si din partea profesorilor si a conducerii liceului, in special in ceea ce priveste rezultatele elevilor, la final de an", precizeaza primarul Ion Petre. (Iulia NICOLAIE)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.