Educație

Ritmuri de Crăciun, cu Crăciuniţe şi mini-prinţese

Silvia Vrînceanu
17 dec 2013 1561 vizualizări
“A dansa înseamnă să fii mai bun, mai frumos, mai sănătos, mai deştept”, spune profesoara de dans Diana Tănase din Focşani, care pregăteşte pentru sambătă un nou spectacol cu copiii de la şcoala de dans pe care o coordonează.

Spectacolul muzical – coregrafic susţinut de copiii de la Şcoala de dans “Ritm”, cu o tradiţie de peste 20 de ani, va avea loc la Atenelul Popular “Mr. Gh. Pastia”, sambătă, 21 decembrie, de la ora 11. În spectacol vor evolua şi copii de la Centrul de zi “Dănuţ” Broşteni, condus de Elisabeta Norocea, precum şi Grupul vocal “Ritmicii focşăneni”, de la Şcoala Ion Basgan, instruiţi de prof. Ioana Popa. Programul spectacolului conţine: dansuri moderne, fantezii coregrafice specifice sărbătorilor de iarnă, show dance, dans de cabaret, majorete, dansuri populare stilizate şi cantece vesele de Crăciun. Tot în cadrul spectacolului va avea loc şi concursul de “Miss Crăciuniţa”, în care micile concurente vor defila în Crăciuniţe, precum şi în ţinute la alegere. Pentru a se obişnui cu scena şi cu prezentările de modă, micuţele vor avea şi o probă de talent (dansuri, cantece, recitări), o probă de naturaleţe (expresivitate, drăgălăşenie, pieptănătură), dar în cadrul show-ului va fi ales şi cel mai nostim personaj. Se vor obţine titluri de mini-prinţese şi mini-regine ale show-ului, iar concurenta cu cel mai mare punctaj va fi încoronată Miss Crăciuniţa. Copii vor primi medalii, cupe, diplome şi coroniţe, dar şi alte daruri. Spectacolul este realizat de Şcoala de dans “Ritm” din cadrul Casei de Cultură a Sindicatelor “Leopoldinţa Bălănuţă”, cu sprijinul Primăriei Focşani. Oganizatorul şi coregraful spectacolului este profesoara Diana Tănase. (S. VRÎNCEANU)


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.