Opinii

Umbrele proiectului modernizării Enet

Corneliu Condurache
27 aug 2013 1412 vizualizări
Ce s-ar putea spune despre modul în care se derulează proiectul “Reabilitarea sistemului de termoficare urbană" în Focşani?

În afara faptului că a cam întors cu susu-n jos - cum aţi putut citi,spre exmplu, ieri ,cazul concret al bisericii de la capelă - mare parte din municipiul reşedinţă de judeţ. „Atat timp cat se cheltuie preponderent fonduri europene şi se face ceva, totul e în regulă” , e posibil să aprecieze mulţi. Dacă în privinţa realismului stabilirii termenului de 15-20 septembrie 2013 pentru finalizarea lucrărilor, vehiculat de însuşi primarul Decebal Bacinschi, ne vom lămuri în curand, există surprinzător,un subiect important neabordat de nimeni dintre cei care  ar fi fost normal să o facă. Astfel, n-am auzit nici o voce autorizată care să explice şi eventual să garanteze cu argumente în cat timp de la cheltuirea atator zeci de milioane de euro - inclusiv din buzunarele focşănenilor - vor face unicul producător şi distribuitor de energie termică în sistem centralizat din această comunitate, eficient. Adică vor scoate Enet-ul din postura de "piatră de moară" sau "gaură neagră" ,cum nu-i un secret că e în prezent,a bugetului Focşaniului. Pană nu vor apărea şi astfel de lămuriri, există destule umbre în calea „viitorului  luminos” promis de politicieni  prin proiectul  despre care-i vorba, plătitorilor de taxe şi impozite de pe aceste meleaguri.

 

Corneliu Condurache


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
danb, acum 3894 zile, 23 ore, 52 minute, 13 secunde
Problema eficientei ENET nu intereseaza pe nimeni si in cadrul obiectivelor proiectului chiar nu are relevanta acest aspect. Scopul principal este ca niste firme de partid sa incaseze niste bani, in citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.