Opinii

Pericolul insomniilor politice tratate cu tranchilizante

Corneliu Condurache
5 apr 2006 1955 vizualizări
A trecut deja o jumatate de saptamina de cind in capitala noastra de judet s-a petrecut un lucru de o gravitate rar intilnita. Simbata, 01 aprilie, fara sa fie de fel vorba de vreo pacaleala, focsanenii au putut asista ingroziti la o reglare de conturi cu bite si sabii intre grupari ale lumii interlope din Braila si Vrancea.

Derulata in puterea zilei, la orele 17, pe strada Cuza Voda in vecinatatea unui bar! Desi s-a scurs suficient timp de la stupefianta intimplare - care n-a avut loc nicidecum intr-o padure bintuita de salbaticiuni sau pe teritoriul unei tari bananiere de prin tinuturile Africii disputate de triburi, ci in centrul resedintei unui judet din Romania, in anul 2006, la citeva luni pina la integrarea tarii noastre in Europa - nu a putut fi auzita pina la ora la care eu scriu aceste rinduri nici o explicatie cit de cit la obiect, din partea celor care se ingrijesc si sint platiti din bani publici sa asigure linistea si ordinea publica a

locuitorilor Focsaniului, despre incredibilul incident . Aceeasi tacere specifica pestilor ce-si duc exsistenta in acvariu, vizavi de subiect si din directia politicienilor autohtoni. Mai cu seama a celor aflati la putere.

Pe linga sinistrele cozi din farmacii ce pot fi vazute zilele astea la tot pasul, evenimente precum cel intimplat simbata in buricul Focsaniului de ziua internationala a pacalelilor ar trebui sa produca serioase insomnii domnilor Vraciu, Sapunaru, Momanu dar si colegilor din staff-urile apropiate lor. Situatie valabila si daca politicienii vrinceni portocalii ar folosi somnifere ori tranchilizante in doze de soc. Pe linga ependenta, n-ar fi exclus sa se procopseasca si cu efecte secundare. Cum ar fi reactii halucinogene.

Pericolul nu-i deloc de neglijat mai ales cind esti cocotat in jilturile puterii si esti cuprins de valul transpunerii tuturor realitatilor in culori roz !


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.