Opinii

Sapunaru-garantat Crin Antonescu , candidat la Primaria Focsani

Corneliu Condurache
10 iun 2011 2066 vizualizări
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, vine pentru a doua oara la Focsani in ultima jumatate de an.

A facut-o in decembrie 2010 pentru a da gir aliantei PNL-PSD in Vrancea, prilej pentru un liberal bastinas prezent la manifestare sa remace: "am trait s-o vad si pe asta!". Si o face din nou astazi, pentru un motiv care nu-i greu de banuit. Sa garanteze candidatura lui Nini Sapunaru la postul de primar al Focsaniului din partea USL. Cu aceasta ocazie orice speculatie cu privire la neintelegerea cu PSD pe subiectul in discutie devine fara obiect. Este dificil de imaginat ca-n conditiile in care Crin Antonescu vine sa-l sustina la Focsani pe Sapunaru intr-un astfel de demers se mai pune problema unui refuz din partea lui Marian Oprisan pentru o asemenea solutie. Decit doar in ipoteza spargerii USL la nivel national pina la scrutinul pentru locale din vara anului viitor.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 5

Adaugă comentariu
, acum 739400 zile, 1 ora, 37 minute, 43 secunde
ba tataie ,o sa fii tu primar cand o sbura porcu ! avem la focsani un om de mare,mare,mare calitate. oprisan ba fraierilor !
, acum 739400 zile, 1 ora, 37 minute, 43 secunde
ScuzAti domnilor atitudinea mea de incult..Votati SAPUNARU ..DE FAPT EU VOTEZ CU CARE DA MAI MULT. :))
, acum 739400 zile, 1 ora, 37 minute, 43 secunde
Mii de multumiri celor doi bugetari PDL-isti care-mi folosesc nickul dar tin sa subliniez ca aprecierile nu au nicio legatura cu cel care folosea acest nick pana acum si este exclusiv parerea citeste integral
, acum 739400 zile, 1 ora, 37 minute, 43 secunde
Cum sa iasa Nini primar? Ce ar putea aduce el bun pentru orasul asta? Cei de la USL trebuia sa gaseasca alt candidat! USL are variante mai bune: Bacinschi, Cel-Mare etc.
, acum 739400 zile, 1 ora, 37 minute, 43 secunde
Balaoachesul castrat din Bahne primar ?! "Garantat" de lipoveanul cu ochi de inecat ! Ce tara de kkt !!! Bai roby,Celmare se scrie legat.Cum ai scris tu il ridici pe mocan la statutul lui STEFAN.Ce citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.