Opinii

Cum se vede PDL Vrancea la Conventia Nationala

Corneliu Condurache
12 mai 2011 1376 vizualizări
Pentru a aprecia locul si rolul pe care-l ocupa o organizatie judeteana a unui partid politic la nivel national, primul element pe care ai tendinta sa-l iei in calcul este cel al numarului de reprezentanti ai respectivei filiale in structurile de conducere ale formatiunii cu pricina.

Concret: ieri s-au anuntat listele finale de candidati pentru Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, programata la sfirsitul saptaminii in curs. Este vorba de 3 candidati la functia de presedinte al PDL; 7 pretendenti la cea de prim-vicepresedinte; 3 doritori de a accede in pozitia de secretar general; 3 concurenti lupta pentru functia de secretar general pe regiuni - regiunea Vest; 4 pentru regiunea Moldova; 5 pentru regiunea Sud; 39 de competitori au in vedere functia de vicepresedinte si 37 pe cea de secretar executiv. Pentru Comisia de etica si litigii sint inscrisi, de asemenea, 2 candidati. In total vorbim despre 103 candidati la Conventia Nationala a PDL de simbata, iar printre ei nici macar unul din organizatia Vrancea. Desigur, daca nu candideaza, sansele de a fi ales vreun PDL-ist vrincean sint nule. Iar despre pozitia pe care o ocupa PDL Vrancea la nivel national in partid fara reprezentanti in functiile de conducere, nu ar mai fi prea multe de discutat.Decit ca cine-i neimportant in politica poate fi tratat nu de putine ori ca si cum aproape n-ar exista.


În lipsa unui acord scris din partea Ziarului de Vrancea, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi inseraţi vizibil link-ul articolului: #insertcurrentlinkhere

Ziarul de Vrancea  nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor din comentariile de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.
Ziarul de Vrancea doreste ca acest site sa fie un spatiu al discutiilor civilizate, al comentariilor de bun simt. Din acest motiv, cei care posteaza comentarii la articole trebuie sa respecte urmatoarele reguli:
1. Sa se refere doar la articolul la care posteaza comentarii.
2. Sa foloseasca un limbaj civilizat, fara injurii, calomnii, comentarii antisemite, xenofobe sau rasiste.
3. Sunt interzise atacurile la adresa autorilor, daca acestea nu au legatura cu textul.
4. Username-ul sa nu fie nume de personalitati ale vietii publice sau parodieri ale acestora.
Autorul unui articol poate fi criticat pentru eventuale greseli, incoerenta, lipsa de documentare etc.
Nerespectarea regulilor mentionate mai sus va duce la stergerea comentariilor, fara avertisment si fara explicatii.
Abaterile repetate vor avea drept consecinta interdictia accesului la aceasta facilitate a site-ului.